پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
پنجشنبه 20 مرداد 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1398- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
دوره 10، شماره 23 - ( بهار 1398 )
تاثیر اسانس مرزه و آنتیبیوتیک فلاوومایسین بر شاخصهای عملکرد و پارامترهای ایمنی جوجههای گوشتی
ص. 10-1
10.29252/rap.10.23.1
محمد یگانه پرست
*
،
علیرضا جعفری اروری
،
مهدی خجستهکی
،
سیدمحمد هاشمی
چکیده
(2197 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(541 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف پودر گوجهفرنگی با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، فراسنجههای خونی و وضعیت آنتی اکسیدانی بلدرچینهای ژاپنی
ص. 21-11
10.29252/rap.10.23.11
کمال سحرخیز بندفروزی
*
،
منصور رضایی
،
محمد کاظمی فرد
چکیده
(2500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(607 دریافت)
تاثیر منابع مختلف روغن بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت سینه و ران در جوجههای گوشتی
ص. 34-22
10.29252/rap.10.23.22
رضا میرشکار
*
،
فتح اله بلداجی
،
بهروز دستار
،
احد یامچی
چکیده
(2137 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(540 دریافت)
تاثیر تغذیه جنینی ال-کارنیتین و عصاره مرزه خوزستانی بر قابلیت جوجه درآوری، وزن تولد و شاخص های رشد جوجه های گو شتی
ص. 44-35
10.29252/rap.10.23.35
بهمن پریزادیان کاوان
*
،
رزاق کریمیراد
،
حشمت اله خسروی نیا
چکیده
(2152 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(472 دریافت)
بررسی اثرات مکمل سازی سیلاژ یونجه با افزودنی تفاله پرتقال، لاکتوباسیلوس بوچنری و ملاس روی قابلیت تجزیهپذیری ماده خشک، پروتئین خام و ماده آلی به روش کیسه های نایلونی
ص. 52-45
10.29252/rap.10.23.45
مقصود بشارتی
*
،
نیلوفر شفیعپور
،
ذبیح اله نعمتی
،
امیر کریمی
چکیده
(2184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(461 دریافت)
تأثیر سطوح مختلف مکمل پری بیوتیک و پپتید بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و نمره قوام مدفوع برههای شیرخوار زل
ص. 64-53
10.29252/rap.10.23.53
یداله چاشنی دل
*
،
مهدی بهاری
،
اسداله تیموری یانسری
،
محمد کاظمی فرد
چکیده
(1978 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1052 دریافت)
تاثیر مکمل آلی کروم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، برخی فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون در بره های پرواری
ص. 74-65
10.29252/rap.10.23.65
اسما سیفعلی نسب
،
امیر موسائی
*
،
مرتضی ستایی مختاری
،
حسین دوماری
چکیده
(2423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1613 دریافت)
اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی پوسته پسته بر عملکرد، مصرف خوراک و فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین
ص. 91-75
10.29252/rap.10.23.75
سمیرا کرامتی جبه دار
،
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق
*
،
بهمن نوید شاد
،
علی مهدوی
،
حمید استاجی
چکیده
(2436 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(952 دریافت)
اثر سطوح مختلف ویتامین C و عنصر روی بر خصوصیات کیفی اسپرم قوچ عربی
ص. 99-92
10.29252/rap.10.23.92
لادن خرم زاده
،
صالح طباطبائی وکیلی
*
،
مرتضی مموئی
،
جمال فیاضی
،
مهدی زارعی
چکیده
(2084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(543 دریافت)
تاثیر اسید لینولئیک کنژوگه بر بیان ژن های هدف درگیر در سوخت و ساز چربی اووسایت بالغ شده ی گوسفند در شرایط برون تنی
ص. 107-100
10.29252/rap.10.23.100
حمید دلدار
*
،
زربخت انصاری پیرسرایی
چکیده
(1919 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(595 دریافت)
اثرات استفاده از افزودنی های متفاوت بر متابولیت های خون، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولیدی گاوهای شیری
ص. 116-108
10.29252/rap.10.23.108
مسعود دیدارخواه
*
،
هادی سریر
،
موسی وطن دوست
چکیده
(2266 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(659 دریافت)
خوشه بندی تعدادی از ژن های موثر در تولید شیر با استفاده از تئوری اطلاعات و اطلاعات متقابل
ص. 132-117
10.29252/rap.10.23.117
هوشنگ دهقان زاده
*
،
سید ضیاء الدین میرحسینی
،
مصطفی قادری زفرهیی
،
حسن توکلی
،
سعید اسماعیل خانیان
چکیده
(2191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(557 دریافت)
مقایسه روند تکاملی و فیلوژنتیکی توالی نوکلئوتیدی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در بز و سایر گونه های دامی
ص. 143-133
10.29252/rap.10.23.133
مریم شریعت
،
غلامرضا داشاب
*
،
مهدی وفای واله
چکیده
(2127 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(997 دریافت)
تعیین مدل مناسب برای تجزیه و تحلیل ژنتیکی میزان تولید شیر در دوره های مختلف شیردهی گاوهای هلشتاین ایران
ص. 151-144
10.29252/rap.10.23.144
سیما زین الدینی
،
مسعود اسدی فوزی
*
،
احمد آیت الهی
چکیده
(1848 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(437 دریافت)
تحلیل انرژی مصرفی و تأثیر سطح جوجهریزی بر شاخصهای انرژی واحدهای پرورش مرغ گوشتی (مطالعه موردی استان البرز)
ص. 162-152
10.29252/rap.10.23.152
عادل واحدی
*
چکیده
(1774 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(541 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS