تاثیر سطوح مختلف پودر گوجهفرنگی با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، فراسنجههای خونی و وضعیت آنتی اکسیدانی بلدرچینهای ژاپنی
تاثیر تغذیه جنینی ال-کارنیتین و عصاره مرزه خوزستانی بر قابلیت جوجه درآوری، وزن تولد و شاخص های رشد جوجه های گو شتی
بررسی اثرات مکمل سازی سیلاژ یونجه با افزودنی تفاله پرتقال، لاکتوباسیلوس بوچنری و ملاس روی قابلیت تجزیهپذیری ماده خشک، پروتئین خام و ماده آلی به روش کیسه های نایلونی
تأثیر سطوح مختلف مکمل پری بیوتیک و پپتید بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و نمره قوام مدفوع برههای شیرخوار زل
تاثیر مکمل آلی کروم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، برخی فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون در بره های پرواری
اثر تغذیه نشاسته مقاوم و عصاره حاوی ترکیبات فنولی پوسته پسته بر عملکرد، مصرف خوراک و فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین
تاثیر اسید لینولئیک کنژوگه بر بیان ژن های هدف درگیر در سوخت و ساز چربی اووسایت بالغ شده ی گوسفند در شرایط برون تنی
اثرات استفاده از افزودنی های متفاوت بر متابولیت های خون، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد تولیدی گاوهای شیری
مقایسه روند تکاملی و فیلوژنتیکی توالی نوکلئوتیدی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در بز و سایر گونه های دامی
تعیین مدل مناسب برای تجزیه و تحلیل ژنتیکی میزان تولید شیر در دوره های مختلف شیردهی گاوهای هلشتاین ایران
تحلیل انرژی مصرفی و تأثیر سطح جوجهریزی بر شاخصهای انرژی واحدهای پرورش مرغ گوشتی (مطالعه موردی استان البرز)