ارزیابی ترکیب، محلولیت آزمایشگاهی و قابلیت هضم ظاهری کلسیم و فسفر منابع کلسیمی مختلف و اثر آن بر عملکرد و صفات استخوانی جوجه های گوشتی
تأثیر سطوح مختلف کلسیم و فسفر به همراه ویتامین D3 و عصاره رازیانه بر عملکرد و ویژگیهای کیفی تخممرغ در مرغان مادر گوشتی پس از تولک بری
اثر جیره دارای گندم و سبوس گندم مکمل شده با آنزیم کمبو بر عملکرد رشد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی محتویات گوارشی جوجههای گوشتی
بررسی روند تجزیهپذیری دانه جو و سویای پرتوتابی شده با سطوح مختلف
پرتو گاما و اثر آنها در عملکرد پرواری برهها
اثر مکمل قرص و کپسول آهستهرهش و تزریق هورمون
گونادوتروپینها بر دوقلوزایی، وزن تولد و وزن از شیرگیری بزغالههای کرکی رائینی
بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگیهای کیفی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای
تفالهی پرتقال سیلو شده با کاه گندم و اوره
تأثیر سطوح مختلف پودر شنبلیله و سیر بر عملکرد تولیدی و خصوصیات کیفی تخممرغ، فراسنجههای هماتولوژیکی خون و عیار پادتن علیه نیوکاسل در مرغهای تخمگذار تجاری
تأثیر استفاده از آنزیم برون زاد بر عملکرد رشد،برخی فراسنجههای خونی و شکمبه ای گوساله های نر پرواری نژاد براون سوئیس
تأثیر هورمون آزادکننده گونادوتروپین (GnRH) و سیدرگذاری پس از
تلقیح مصنوعی بر مرگومیر جنینی، فاصله دو تلقیح و درصد گیرایی گاوهای هلشتاین