اثر افزودن امولسی فایر و مولتیآنزیم در جیرههای حاوی کنجاله کلزا با سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ویژگیهای لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی
تأثیر افزودن کنجاله گلرنگ، مولتی آنزیم و اسیدی فایر بر عملکرد رشد و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی
تاثیر اسید کلروژنیک بر وضعیت آنتی اکسیدانی، ایمنی، سیتوکین های التهابی، برخی فراسنجه های بیوشیمیایی، تلفات و عملکرد در جوجه های گوشتی
بررسی استفاده از افزودنی تجاری ساووفن (Savofen©) بر پایه متابولیت های گیاهی بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی تحت شرایط القای تنش به وسیله دگزامتازون
تأثیر محدودیت دسترسی به علوفه توسط توری خوراک بر گوارش پذیری مواد مغذی و رفتارهای تکراری ناهنجار اسب عربی
بررسی اثرات لیزوفسفولیپید در جیره های حاوی اسیدهای چرب اشباع بر عملکرد و وضعیت سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
اثر سطوح مختلف افزودنی عصاره هیدروالکلی پنیرک به جیره غذایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم و فراسنجههای شکمبهای و خونی برههای نر پرواری
مقایسه تاثیر پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد خصوصیت لاشه، رنگ سنجی گوشت و جمعیت میکروبی روده مدفوع خرگوش در حال رشد
تأثیر استفاده از پودر ضایعات کشتارگاهی طیور و گندم بر کیفیت فیزیکی خوراک پلت، عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
تاثیر تغذیه امگا-3 و ان-استیل تریپتوفان بر از سرگیری چرخه تخمدانی و دینامیک فولکیولی در گاوهای شیری هلشتاین طی دوره انتقال
بررسی تأثیر تغییرات اختلاف کاتیون-آنیون جیره بر پاسخهای فیزیولوژیکی و تخمیر شکمبه در قوچهای زندی دچار تنش گرمایی