بررسی تأثیر سطوح مختلف روی و سلنیوم در جیره های حاوی روغن اکسیده بر سیستم ایمنی و اندامهای لنفاوی جوجه های گوشتی
تأثیر مکمل سازی جیره غذایی با منابع معدنی و آلی سلنیوم بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و متابولیت های خونی در جوجه غازها
تأثیر امولسی فایر در جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ویژگیهای لاشه، جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم ایلئومی جوجه های گوشتی
مقایسه اثرات تغذیهای اسیدیفایر بر پایه اسید سیتریک با نمونه تجاری برعملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی سرم، pH و ریختشناسی روده جوجه های گوشتی
اثر افزودنیهای تنظیم کننده pH شکمبه بر برخی از فراسنجه های کیفی گوشت برههای پرواری تغذیه شده با جیره پرکنسانتره
بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجههای هضم برونتنی دانه و کنجاله پسته کوهی
اثر استفاده از موننسین بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی و سلامت گاوهای هلشتاین در دوره قبل و بعد از زایش
بررسی اثر عصاره ساپونین بر عملکرد تولیدی، برخی فراسنجههای خونی و پروتوزوای شکمبهای گاوهای شیری هلشتاین
مطالعه ارتباط غلظت پلاسمایی هورمونهای لپتین و پروژسترون خون در مراحل قبل و بعد از بلوغ جنسی جوانه گاوهای ماده نجدی
بررسی اثر گیاه تشنه داری بر عملکرد، برخی از فراسنجه های خونی و بافت شناسی ژئوژنوم روده بلدرچین ژاپنی در حال رشد
تأثیر منابع مختلف سلنیوم و ریزپوشانی کردن سلنیوم بر فراسنجه باروری و جوجه درآوری در مرغهای مادر گوشتی نژاد آربوراکرز
بررسی هموزیگوسیتی آللهای جنسی و رابطه آن با صفات میزان جمعیت و تولید عسل در جمعیتهای زنبورعسل (Apis mellifera meda) استانهای آذربایجانغربی و کردستان
ارزیابی ژنتیکی و اقتصادی برنامههای انتخاب آزمون نتاج با سطوح مختلف تلقیح مصنوعی و رکوردگیری شیر جهت اصلاح نژاد گاومیش خوزستان
تعیین عوامل مدیریتی مؤثر بر میزان تلفات در مزارع پرورش جوجههای گوشتی (مطالعه موردی: شهرستانهای رامیان و آزادشهر)