
تأثیر سطوح متفاوت پودر دارچین (Cinnamomum verum) بر عملکرد، فراسنجههای خونی و وزن اندامهای داخلی جوجههای گوشتی
تأثیر چهار رقم جو به صورت دانه کامل یا آسیاب شده بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجههای لیپیدی خون جوجههای گوشتی
اثرات پریبیوتیک، پروبیوتیک و مخلوط آن ها بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
تأثیر سطوح مختلف پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پارامترهای خونی در جوجه های گوشتی
مقایسه اثرات سطوح مختلف ورمی هوموس و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد و ویژگی های ریخت شناسی روده باریک بلدرچین ژاپنی
مطالعه اثر تغییر اندازه گله، نوع اسپرم، هم پوشانی نسل ها و اهداف اصلاحی بر پیشرفت ژنتیکی گاوهای شیری هلشتاین با استفاده از شبیه سازی تصادفی
اثر خورانیدن پیش سازهای گلوکز به صورت سرک بر عملکرد و شاخص های دمایی بدنی در گوساله های نر هلشتاین تحت تنش حرارتی
بررسی کارآیی انرژی در گوسفند نژاد زل تحت نظام دامداری سنتی متکی به مرتع (مطالعه موردی: مراتع بلده نور)
اثر اسانس پونه کوهی و روغن کلزا بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه و کیفیت لاشه در بره های پرواری دالاق
شبیه سازی طرح های بهینه اصلاح نژادی هسته باز به منظور بهبود صفات رشد و ترکیب لاشه بره های لری بختیاری