تاثیر استفاده از سطوح مختلف ضایعات میگوی پرتوتابی شده بر عملکرد،
خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی، آنزیمهای کبدی و قابلیت هضم
مواد مغذی در جوجه های گوشتی
اثر سطوح کلسیم و فسفر با و بدون آنزیم فیتاز
بر عملکرد، آنزیم های کبدی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین
تأثیر افزودن پروبیوتیک پروتکسین در ماه آخر آبستنی بر وزن،
فراسنجههای هماتولوژی و خونی میشهای لری بختیاری
تأثیر افزودن سطوح مختلف اسانس بذر کتان به سیلاژ یونجه روی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیر آزمایشگاهی
تعیین ارزش تغذیه ای گیاه تلخه (Acroptilon repens) در مراحل مختلف
فنولوژیکی در مقایسه با علف خشک یونجه و کاه گندم در شرایط آزمایشگاهی
بررسی تأثیر عصاره گیاه تشنه داری (Scrophularia striata Boiss)
بر فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی، غلظت اسیدهای چرب فرار و فعالیت آنزیم های هیدرولیتیک محتویات سکوم خرگوش نر بالغ
اثرات سطوح گوناگون روغن ماهی بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و فراسنجه های خونی کبکهای ماده چوکار (Alectoris chukar)
تاثیر سطوح مختلف سیلاژ تفاله گوجه فرنگی بر عملکرد، متابولیت های خون، قابلیت هضم مواد مغذی و تولید اسیدهای چرب فرار بره های بلوچی
"مقاله کوتاه"
تأثیر تغذیه کوتاه یا بلندمدت دانه جو با یا بدون تزریق eCG بر عملکرد تولیدمثلی بز طی فصول تولید مثل و غیر تولید مثل