بررسی اثر سطوح پودر سیر و دارچین بر عملکرد، سیستم ضد اکسیدانی و فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه های زنیان (L. Carum Copticum) و گشنیز (Coriandrum sativum L.) بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی راس
تأثیر آنزیم روابیو بر عملکرد رشد، برخی متابولیتهای خون و قابلیت جذب عناصر معدنی در جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف سبوس گندم
استفاده از گوانیدینو استیک اسید در جیرههای کم پروتئین و تاثیر آن بر عملکرد رشد و وقوع آسیت در جوجههای گوشتی
مقایسه اثرات دو شیوه فرآوری دانه جو (پرتوتابی با مایکروویو و افزودن آنزیم) بر راندمان رشد، صفات لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
بررسی بالینی، خصوصیات لاشه و احشاء داخلی لاینهای "کند رشد" و "سریع رشد" گوشتی در شرایط ایجاد عارضه آسیت
بررسی عملکرد تولیدی و ریختشناسی روده باریک جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های آنتی بیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک در شرایط گرمسیری
اثر افزودن پوسته خارجی برنج بر عملکرد، صفات لاشه، فراسنجه های بیوشیمی خون و هورمون های تیروییدی جوجه های گوشتی
تأثیر منابع متفاوت امگا 3 و امگا 6 و ال-کارنیتین بر عملکرد تولید مثلی و برخی از فراسنجههای خونی در طول دوره فلاشینگ میش های نژاد فراهانی
اثر اسانس گونههای مختلف آویشن بر فراسنجه های تولید گاز، قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیری شکمبه ای در شرایط آزمایشگاهی
اثر منابع مختلف کربوهیدراتی جهت تغذیه کوتاه مدت یک هفته ای بر عملکرد تولیدمثلی میش های مغانی تحت چرا
تعیین ترکیبات شیمیایی و تجزیهپذیری گیاه مرتعی کهورک (Prosopis stephaniana) با استفاده از روش کیسههای نایلونی (In situ)
مقایسه مدل های خطی و آستانهای در برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید مثلی در گوسفند نژاد زندی
بررسی تاثیر تعداد سطوح یک صفت آستانهای بر دقت برآورد ارزش های ارثی، روندهای ژنتیکی، فنوتیپی و همخونی یک جمعیت اصلاحی
بررسی اثر چند شکلی برخی از ژنهای کاندید بر چند قلوزایی در گوسفندان آمیخته حاصل از تلاقی نژادهای شال ایرانی و رومانوف روسی