دوره 7، شماره 14 - ( پاییز و زمستان 1395 )                   جلد 7 شماره 14 صفحات 90-95 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

(2016). The Effect of Theophyl line Beta Agonist in Laying and Some of Egg Characteristics on Laying Hens. rap. 7(14), 95-90. doi:10.29252/rap.7.14.95
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-696-fa.html
هاشمیان سیده مریم، جعفری آهنگری یوسف، قره ویسی شهاب الدین، عبدالله پور روح الله. اثر بتاآگونیست تیوفیلین بر تخمگذاری و برخی ویژگی‌های تخم مرغ‏های تخم گذار پژوهشهاي توليدات دامي 1395; 7 (14) :90-95 10.29252/rap.7.14.95

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-696-fa.html


چکیده:   (3586 مشاهده)

 بهمنظور بررسی اثر بتاآگونیست تیوفیلین بر تخمگذاری و برخی ویژگی‌های تخم مرغ، بر عملکرد مرغ‏های تخم گذار تجاری، جیرههای با سطوح صفر (شاهد)، یک، سه و پنج میلی‌گرم تیوفیلین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، تغذیه و در آزمایشی با طرح کاملا تصادفی، با چهار تیمار و سه تکرار به مدت پنجاه روز بررسی شدند. مقایسه میانگینها با آزمون توکی-کرامر چند مشاهدهای انجام گرفت. نتایج نشان داد استفاده از تیوفیلین در جیره سبب افزایش تخمگذاری مرغ­ها شد (05/0P )، هم چنین وزن و اندازه تخممرغ­ها، ارتفاع سفیده و زرده در سطح پنج میلیگرم تیوفیلین بیشتر از دیگر تیمارها افزایش نشان داد (05/0P). در تمام تیمارهای آزمایشی تیوفیلین، شاخص رنگ زرده نسبت به شاهد کاهش معنیدار داشت (05/0P). قطر زرده در تیمار سه میلیگرم تیوفیلین، نسبت به شاهد کاهش معنیدار (05/0 P) نشان داد و واحد هاو سفیده تخم­ مرغ‏هایی که یک میلیگرم تیوفیلین در جیره را استفاده نمودند، نسبت به گروه شاهد افزایش نشان داد (05/0P). نتایج نشان داد که افزودن تیوفیلین به جیره در دوره پایانی تولید مرغ‏های تخمگذار موجب افزایش تخمگذاری و بهبود برخی
ویژگی­های تخم
­مرغ­ها شد که بالاترین عملکرد تخمگذاری در سطح سه میلی‌گرم و بیشترین افزایش وزن و اندازه تخممرغ­ها در سطح پنج میلی‌گرم تیوفیلین مشاهده شد.

متن کامل [PDF 362 kb]   (3474 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/9/30 | پذیرش: 1395/9/30 | انتشار: 1395/9/30

فهرست منابع
1. Abdo, Z.M.A., R. Hassan, A.A. El-Salam and S.A. Helmy. 2010. Effect of adding green tea and its aqueous extract as natural antioxidants to laying hen diet on productive, reproductive performance and egg quality during storage and its content of cholesterol. Egyptian Poultry Science, 30: 1121-1149.
2. Al-Harthi, M. 2004. Responses of laying hens to different levels of amoxicillin, hot pepper or green tea and their effects on productive performance, egg quality and chemical composition of yolk and blood plasma constituents. Poultry Science, 24: 845-868.
3. Anderson, A.C. 2008. Management of beta-adrenergic blocker poisoning. Clinical Pediatric Emergency Medicine, 9: 4-16. [DOI:10.1016/j.cpem.2007.12.001]
4. Bahr, J.M., L.K. Ritzhaupt, S. McCullough, L.A. Arbogast and N. Ben-Jonathan. 1986. Catecholamine content of the preovulatory follicles of the domestic hen. Biology of reproduction, 34: 502-506. [DOI:10.1095/biolreprod34.3.502]
5. Beerman, D.H. 2002. Beta-adrenergic receptor agonist modulation of skeletal muscle growth. Animal Science, 80(E.Suppl.1): 18-23.
6. Biswas, A.H. and M. Waktiam. 2001. Comparison of two dietary factors, green tea powder feeding and feed restriction, influencing laying performance and egg quality in hens. Bulletin of Faculty Bioresource, Mie Univ, 25/26: 55-61.
7. Cheng, H.W., P. Singleton and W.M. Muirt. 2003. Social stress in laying hens differential effect of stress on plasma dopamine concentrations and adrenal function in genetically selected chickens. Poultry Science, 82: 192-198. [DOI:10.1093/ps/82.2.192]
8. Ebeid, T., Y. Eid, E. El-Abd and M. El-Habbak. 2008. Effects of catecholamines on ovary morphology, blood concentrations of estradiol-17β, progesterone, zinc, triglycerides and rate of ovulation in domestic hens. Theriogenology, 69: 870-876. [DOI:10.1016/j.theriogenology.2008.01.002]
9. Eisen, E., B. Bohren and H. McKean. 1962. The Haugh unit as a measure of egg albumen quality. Poultry Science, 41: 1461-1468. [DOI:10.3382/ps.0411461]
10. Friedman, M., C.E. Levin, S.H. Choi, E. Kozukue and N. Kozukue. 2006. HPLC analysis of catechins, theaflavins, and alkaloids in commercial teas and green tea dietary supplements: comparison of water and 80% ethanol/water extracts. Journal of food science, 71: 328-337. [DOI:10.1111/j.1750-3841.2006.00090.x]
11. Gilbert, A. 1969. Innervation of the ovary of the domestic hen. Experimental Physiology, 54: 404-411. [DOI:10.1113/expphysiol.1969.sp002039]
12. Gorman, K.B., D. Esler, R.L. Walzem and T.D. Williams. 2009. Plasma yolk precursor dynamics during egg production by female greater scaup (Aythya marila): characterization and indices of reproductive state. Physiological and Biochemical Zoology, 82: 372-381. [DOI:10.1086/589726]
13. Hansen, K.K., R.J. Kittok, G. Sarath, F. Toombs, N. Caceres and M.M. Beck. 2003. Estrogen receptor-α population's change with age in commercial laying hens. Poultry Science, 82: 1624-1629. [DOI:10.1093/ps/82.10.1624]
14. Joost, H.G. and H.J. Steinfelder. 1983. Effects of theophylline on insulin receptors and insulin action in the adipocyte. Molecular and cellular biochemistry, 57: 177-183. [DOI:10.1007/BF00849194]
15. Kiosseoglou, V.D. 2003. Egg yolk protein gels and emulsion. Current Opinion Colloid and Interface Science, 8: 365-370. [DOI:10.1016/S1359-0294(03)00094-3]
16. Mersmann, H.J. 1998. Overview of the effects of β-adrenergic receptor agonists on animal growth including mechanisms of action. Journal of Animal Science, 76: 160-172. [DOI:10.2527/1998.761160x]
17. Mersmann, H.J. 2002. Beta-Adrenergic receptor modulation of adipocyte metabolism and growth. Journal of Animal Science, 80(E.Suppl.1): 24-29.
18. Moran, E.T. 1987. Protein requirement, egg formation and the hen's ovulatory cycle. Journal of nutrition, 117: 612-618. [DOI:10.1093/jn/117.3.612]
19. Prasad, S., T.N. Qureshi, S. Saxena, S. Qureshi, M. Mehar and S. Thakur. 2007. L-Dopa feeding induces body growth and reproductive conditions in Japanese quail, Coturnix coturnix Japonica. International Jornal of Poultry Science, 6: 560-566. [DOI:10.3923/ijps.2007.560.566]
20. Reynard, M. and C.J. Savory. 1997. Oviposition delays induced by social stress are reversed by treatment with the beta-adrenergic blocking agent propranolol. Poultry science, 76: 1315-1317. [DOI:10.1093/ps/76.9.1315]
21. SAS. 2004. SAS/STAT® 9.1 User's Guide. SAS Institute Inc. Cary. NC.
22. Vezina, F., K.G. Salvante and T.D. Williams. 2003. The metabolic cost of avian egg formation: possible impact of yolk precursor production? Journal of experimental biology, 206: 4443-4451. [DOI:10.1242/jeb.00702]
23. Young, R.B., K. Bridge and J.R. Vaughn. 2000. β-Adrenergic receptor population is up-regulated by increased cyclic adenosine monophosohate concentration in chicken skeletal muscle cells in culture. In Vitro Cellular & Developmental Biology-Animal, 36: 485-492. https://doi.org/10.1290/1071-2690(2000)036<0485:ARPIUR>2.0.CO;2 [DOI:10.1290/1071-2690(2000)0362.0.CO;2]

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb