تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج همراه با فرآیند اتوکلاو بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی
تأثیر سطوح جیرهای پودر سیاهدانه بر عملکرد، غلظت کلسترول زرده و پایداری اکسیداتیو تخممرغ در مرغهای تخمگذار
اثر منابع مختلف و اندازه ذرات الیاف بر عملکرد، ریخت شناسی و جمعیت میکروبی روده و آنزیمهای گوارشی در جوجههای گوشتی
اثر زمانبندی مصرف پروبیوتیک بر پایه باکتریهای اسید لاکتیکی بر عملکرد و فعالیت ضد میکروبی سلولهای خونی گوسالههای نر نژاد کردی
تأثیر عملآوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر قابلیت هضم شکمبهای و رودهای آن
تأثیر ژله رویال، ویتامین C و ویتامین E بر بیان ژنهای کد کنندهی آنزیمهای آنتی اکسیدان در بلوغ برون تنی اووسایت بز
ارزیابی عملکرد تولیدمثلی میشهای افشاری با استفاده از روشی کوتاه مدت در هم زمانی فحلی در خارج از فصل تولیدمثلی
تتاثیر تزریق داخل تخم مرغی نانو ذرات اکسید روی بر درصد جوجه درآوری، عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس 308
بررسی خصوصیات فیلوژنتیکی جمعیت های زنبور عسل ایرانی (Apis mellifera meda) با استفاده از ژن ND2 میتوکندریایی
بررسی چند شکلی ژن لپتین و ارتباط آن با برخی صفات رشد در گوسفندان نژاد لری بختیاری و آمیخته لری بختیاری- افشاری