پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
سه شنبه 10 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
برترینهای پایگاه
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
اثرات افزودن پلی اتیلن گلیکول بر تولید گاز متان در شکمبه، قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم تفاله های انگور و لیموترش
(14657 مشاهده)
تاثیر سطوح مختلف خرده برنج در جیره بر عملکرد و خصوصیات تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن
(12078 مشاهده)
تأثیر منابع مختلف مانان الیگوساکارید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ویسکوزیته محتویات هضمی روده جوجههای گوشتی
(11208 مشاهده)
تأثیر سلنیوم و ویتامین E خوراکی و تزریقی بر عملکرد، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای شیرخوار نژاد دالاق
(10901 مشاهده)
تأثیر پودر زنجبیل، گزنه و مخلوط هر دو بر عملکرد تولیدی، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
(10157 مشاهده)
تاثیر اسانس ریزپوشانی شده آویشن و دارچین بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
(10093 مشاهده)
مقایسه دو روش آماری حداکثر درستنمایی محدود شده (REML) و آنالیز بیزی در برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات مهم اقتصادی مرغـهای بومی استان فارس
(10020 مشاهده)
تأثیر فیتاز میکروبی بر عملکرد، کیفیت لاشه و محتوی فسفر و کلسیم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
(9615 مشاهده)
تأثیر استفاده از ال- کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
(9449 مشاهده)
برآورد پارامتر های ژنتیکی و فنوتیپی صفات اقتصادی در بز مرخز
(9266 مشاهده)
تاثیر پودر فلفل سیاه، سیر و زردچوبه بر عملکرد و تیترآنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل جوجههای گوشتی سویه کاب (جنس نر)
(9256 مشاهده)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر فراسنجه های خونی و ذخایر چربی بدن در جوجه های گوشتی
(9045 مشاهده)
بررسی اثر سطوح پودر سیر و دارچین بر عملکرد، سیستم ضد اکسیدانی و فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
(8945 مشاهده)
اثر اسانس شوید بر برخی از فراسنجه های خونی، غلظت کلسترول زرده تخم مرغ، قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه در مرغ های مادر گوشتی
(8765 مشاهده)
تأثیر تزریق هورمونهای اکسی توسین و گنادوتروپین جفت اسب بر ویژگیهای منی قوچ زل در فصل غیر تولید مثلی
(8647 مشاهده)
تأثیر هم خونی بر برخی از صفات تولیدی و تولید مثلی گاو های هلشتاین در مجتمع کشت و صنعت مغان
(8624 مشاهده)
تاثیر پودر سیر، پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر صفات تولیدی و هزینه تولید در جوجه های گوشتی
(8547 مشاهده)
تاثیر محدودیت غذایی و کوآنزیم Q10 بر توان ایمنی و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی
(8338 مشاهده)
بررسی فیبر مؤثر فیزیکی انواع تفاله های انگور درمقایسه با علوفه خشک یونجه در گوسفند ماکویی
(8132 مشاهده)
تأثیر شاخص انتخاب در لاینهای والد بر مقاومت آمیختههای کرم ابریشم به ویروس پلیهیدروسیس هستهای
(8011 مشاهده)
برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید مثلی میش در گوسفند شال
(7978 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی
(7856 مشاهده)
تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
(7847 مشاهده)
تاثیر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora clinopodioides L.) بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی و سلول های خونی در جوجه های گوشتی
(7800 مشاهده)
بررسی عوامل محیطی مؤثر بر صفات رشد در گوسفند نژاد نائینی
(7764 مشاهده)
تاثیر اسانس آشامیدنی آویشن بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
(7718 مشاهده)
تأثیر افزودن اسانس آویشن، لیمو، نعناع و زنیان در جیره جوجههای گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت
(7607 مشاهده)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر صفات تولیدی و مورفولوژی روده کوچک جوجه های گوشتی
(7569 مشاهده)
اثر اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، فعالیت جویدن، نرخ عبور و توزیع ذرات محتویات شکمبه ای در گوسفند
(7549 مشاهده)
مقایسه برازش عملکرد توابع چند جمله ای در مدل رگرسیون تصادفی برای رکوردهای روزآزمون تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران
(7546 مشاهده)
تأثیر افزودنی های بستر بر عملکرد، سیستم ایمنی و وقوع سندرم آسیت در جوجه های گوشتی
(7468 مشاهده)
اثر استفاده از روغن ماهی، روغن سویا، روغن نخل و یا مکمل CLA بر صفات تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیچهای جوجههای گوشتی
(7374 مشاهده)
اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر عملکرد و مرفولوژی روده کوچک در جوجههای گوشتی
(7363 مشاهده)
بررسی اثرات مکمل ال-گلوتامین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی
(7359 مشاهده)
تاثیر تری متیل گلایسین و میزان پروتئین جیره بر غلظت الکترولیت ها و لیپیدهای خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
(7309 مشاهده)
مقایسه ترکیبات بیوشیمیایی سرم خون و مایع فولیکولی تخمدان در فولیکولهای با اندازههای متفاوت در گاوهای شیری
(7180 مشاهده)
پاسخ فیزیولوژیکی جوجه خروس های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین جیره و محدودیت غذایی در شرایط تنش گرمایی حاد
(7169 مشاهده)
تغییرات ماهانه طول و پیرامون بیضه و خصوصیات منی در قوچ دالاق در فصل تولید مثلی و غیر تولید مثلی
(7154 مشاهده)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر درصد رطوبت، چربی و ویژگیهای حسی گوشت در جوجههای گوشتی
(7144 مشاهده)
تاثیر تغذیه دانه جو کامل و پرک شده همراه با دو منبع پروتئین کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجههای شکمبهای در گوسفند نژاد مهربان
(7087 مشاهده)
تاثیر بتاآگونیست زیلپاترول هیدروکلرید برعملکرد پروار، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در بزغاله های نر اخته شده مهابادی
(7055 مشاهده)
برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم گوسفند قره گل در استان فارس
(7051 مشاهده)
اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی
(7005 مشاهده)
تاثیر نانوزئولیت بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت باکتریایی ایلئوم جوجههای گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین
(6990 مشاهده)
اثر افزودن پروبیوتیک باکتریایی در شیر یا خوراک آغازین بر عملکرد رشد، وضعیت سلامت، فراسنجه های خونی و شکمبه ای گوساله های هلشتاین
(6953 مشاهده)
چند شکلی در اگزون 17 ژن DGAT1 و ارتباط آن با صفات تولید شیر در بزهای نژاد مهابادی با روش PCR-SSCP
(6880 مشاهده)
تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
(6840 مشاهده)
تأثیر سیستم های متفاوت بیان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه در جیره های غذاییبر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
(6831 مشاهده)
اثر سطوح مختلف عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری
(6809 مشاهده)
استفاده از گوانیدینو استیک اسید در جیرههای کم پروتئین و تاثیر آن بر عملکرد رشد و وقوع آسیت در جوجههای گوشتی
(6793 مشاهده)
جمع کل آمار: 2942873