You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثرات استفاده از پروبیوتیک و پودر آویشن بر عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای معمول و کم پروتئین علی نوبخت، بانو شهبازی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر سطوح مختلف مازاد تغذیه ای ویتامین D3 و اسید گوانیدینو استیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی شاخص های فیزیولوژیکی و رفتار جوجههای گوشتی متأثر از تنش اسیدوز لاکتیک زینب برومندنیا، حشمت الله خسروی نیا
*، بابک ماسوری، بهمن پریزادیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثرات افزودن آنزیم و پروبیوتیک در جیره حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد، ترکیب لاشه و بهبود انرژی ویژه در جوجه های گوشتی با جیره بر پایه گندم-کنجاله سویا سهیل یوسفی
*، منصور رضائی، محمد کاظمی فرد، بهرام شهره
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن سطوح مختلف اسیدآمینه والین در جیره های غذایی کم پروتئین بر عملکرد، شاخص های بیوشیمیایی خون و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی سویه راس-308 در دوره رشد خسرو پارسایی مهر، محسن دانشیار
*، پرویز فرهومند، حسین جانمحمدی، مجید علیایی، آرش جوانمرد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات افزودن پریبیوتیک مایع و آنتیبیوتیک بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، فراسنجه-های خونی و عملکرد سیستم ایمنی مرغهای تخمگذار در دوره پس از تولک رویا عیاری، مجید علیایی
*، حسین جانمحمدی، روح الله کیانفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر کاهش پروتئین جیره و افزودن عصاره گیاه دارویی نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی جوجههای گوشتی معصومه محمد نژاد، منصور رضایی، محمد کاظمی فرد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، باکتری های مدفوع و جمعیت نماتد میش احمد حوریه، تقی قورچی
*، سمیه پاشایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرآوری ذرت سیلوشده با قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز در شرایط برونتنی مریم ثاقبی، حامد خلیل وندی بهروزیار
*، رسول پیرمحمدی، مریم دنیادوست چلان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ارزش تغذیهای برگ کنار (Ziziphus Spina-Christi) با استفاده از باکتریهای تجزیه کننده تانن جدا شده از شکمبه زهرا جهان آرا، مرتضی چاجی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارزش تغذیه ای کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک در تغذیه گوساله های پرواری علیرضا طالبیان مسعودی
*، آزاده میرشمس الهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزین شیر ایرانی و خارجی بر عملکرد، فراسنجههای خونی، خصوصیات اندامهای داخلی لاشه و توسعه شکمبه برهها در زمان از شیرگیری فریبا رضائی سرتشنیزی
*، میثم منصوری، علی محرری، سعید کریمی دهکردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی عملکرد بتا آدرنرژیک آگونیست تئوفیلین در کاهش التهاب بر متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ تخمگذار در اواخر دوره تولید زربخت انصاری پیرسرائی
*، علی هاتفی، احمد زارع شحنه، حمید دلدار
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثرات پرتوتابی گاما بر ویژگی های ایمنولوژیکی و پاتولوژیکی زهر زنبور عسل در مدل حیوانی موش پروین شورنگ
*، فاطمه عباسی، فرحناز معتمدی سده، فاطمه طهوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر متابولیسم چربی، پروفیلهای لیپیدی و آنزیمهای کبدی خروس مادر گوشتی امین کاظمی زاده، خلیل میرزاده
*، علی آقائی، زربخت انصاری پیرسرائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پویش کل ژنوم جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات تیپ در گاو بر پایه آنالیز مسیر حسین محمدی
*، ابوذر نجفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
چند شکلی های تک نوکلئوتیدی ژن کاندیدای گیرنده دوپامین تیپ 3 (DOP3) مرتبط با رفتارهای مقاومت بر علیه جرب واروا در زنبورعسل بهزاد سپهری
*، صادق علیجانی، آرش جوانمرد، حسین جانمحمدی، کریم حسنپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تنوع ژنتیکی اسب عرب و تیرههای مختلف آن با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره سجاد بادبرین
*، رضا سید شریفی، حامد فلاحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه آلگوریتم های آموزشی شبکه عصبی مصنوعی در برآورد وزن گوسفندان کردی با استفاده از خصوصیات تصاویر دیجیتال مهدی خجسته کی، داودعلی ساقی
*، راضیه ساقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی تفاوتهای ژنتیکی بین گاوهای نژاد هلشتاین و آمیخته های بومی شمال غرب ایران با استفاده از اطلاعات ژنومی پریسا بیابانی، حسن مهربانی یگانه، حسین مرادی شهربابک
*، مهدی مخبر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نمایههای هواشناختی بر تعداد کندوهای زنبور عسل در شش دهه اقلیمی اخیر رضا نوروز ولاشدی
*، حدیقه بهرامی پیچاقچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue