اثر سطوح مختلف پپتیدهای کنجاله سویا بر عملکرد، ریخت شناسی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
اثر تزریق داخل تخم مرغی عصاره چای سبز و هیدروکلراید فدرازول بر تغییر جنسیت و ساختار ماهیچه ای جوجه های گوشتی
تاثیر سطوح مختلف نانوذرات کورکومین بر کیفیت تخممرغ، فرآسنجه های خونی، پاسخ ایمنی و قابلیت هضم آن در مرغ های تخم گذار
تاثیر مصرف باقلا (Broad Bean) بر خصوصیات فیزیکی بیضه، ویژگی های کمی و کیفی اسپرماتوزوئید اپیدیدیمی قوچ زل
اثرات افزودنی های خوراکی بر شاخص های بیوشیمیایی و ایمونولوژیک خون و عملکرد بلدرچین های ژاپنی (Coturnix coturnix Japonica)
اثرات افزایش سطح انرژی و پروتئین متابولیسمی بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، عملکرد و فراسنجه های خونی میش های زل در گامه پایانی آبستنی
تاثیر روش های عمل آوری شیمیایی و زیستی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی بقایای نخود زراعی
بررسی ترکیب شیمیایی، الگوی اسیدهای چرب، فعالیت آنتی اکسیدانی و تولید گاز بقایای انار به روش برونتنی
مطالعه اثرات شستشو، مدت زمان و دمای نگهداری بر خصوصیات جوجه کشی تخم غازهای بومی استان آذربایجان شرقی
اهمیت خویشاوندی ژنتیکی و رکورد فنوتیپی بر صحت ژنومی دادههای جانهی شبیه سازی شده با استفاده از مدل های حیوانی در حضور اثرات متقابل ژنوتیپ و محیط