دوره 9، شماره 22 - ( زمستان 97 1397 )                   جلد 9 شماره 22 صفحات 1-8 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Saki A A, Malecky M, Atashi E, Mirzaie Goudarzi S, Zamani P, Hosseini Siyar S A. Determination of Optimum Level of Threonine in the Diet Laying Japanese Quail of During 10-17 Weeks of Age. rap. 2018; 9 (22) :1-8
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-781-fa.html
ساکی علی اصغر، ملکی مصطفی، آتشی عصمت، میرزایی گودرزی سارا، زمانی پویا، حسینی سیر سید علی. تعیین سطح بهینه ترئونین در جیره غذایی بلدرچین ژاپنی تخم گذار در سنین 10 تا 17 هفتگی . پژوهشهاي توليدات دامي. 1397; 9 (22) :1-8

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-781-fa.html


گروه علوم دامی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
چکیده:   (278 مشاهده)
این آزمایش جهت تعیین احتیاجات ترئونین بلدرچین تخم ­گذار در سنین 17-10 هفتگی انجام شد. از تعداد 240 قطعه بلدرچین ژاپنی ماده از سن 10 تا 17 هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی (CRD) استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (69/0% ترئونین)، جیره پایه+05/0% ال- ترئونین (74/0% ترئونین) و جیره پایه+1/0% ال- ترئونین (79/0% ترئونین) با 4 تکرار و 20 قطعه بلدرچین در هر تکرار بود. مصرف خوراک، درصد تولید تخم، توده تولید تخم، ضریب تبدیل غذایی و رشد وزن بدن بلدرچین در طول مطالعه اندازه­ گیری شد. خصوصیات کیفی تخم­ بلدرچین هفته­ ای دو بار اندازه ­گیری شد. نیاز بلدرچین به ترئونین با استفاده از رگرسیون خطی و معادله درجه دوم بررسی شد. فراسنجه­ های عملکردی تحت تاثیر افزودن ال-ترئونین قرار نگرفتند. کمترین مصرف خوراک و بیشترین طول سفیده رقیق به صورت معادله درجه دوم با سطح 74/0٪ ترئونین جیره مشاهده شد. ارتفاع سفیده، شاخص سفیده، رنگ زرده و واحدها و به­ صورت خطی با افزایش سطح ترئونین کاهش یافت. بر اساس این نتایج می­ توان نتیجه گرفت که سطح 69/0٪ ترئونین در جیره برای دستیابی به پتانسیل عملکرد تخم­ گذاری بلدرچین ژاپنی کافی بود.
 
 
متن کامل [PDF 1266 kb]   (142 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذیه طیور
دریافت: ۱۳۹۶/۵/۱۹ | ویرایش نهایی: ۱۳۹۷/۱۱/۶ | پذیرش: ۱۳۹۷/۷/۸ | انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۶

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Research On Animal Production(Scientific and Research)

Designed & Developed by : Yektaweb