پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
دوشنبه 26 شهریور 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
دوره 13، شماره 37 - ( پاییز 1401 1401 )
اثرات استفاده از پروبیوتیک و پودر آویشن بر عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای معمول و کم پروتئین
ص. 9-1
10.52547/rap.13.37.1
علی نوبخت
،
بانو شهبازی
*
چکیده
(1194 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(569 دریافت)
تأثیر سطوح مختلف مازاد تغذیه ای ویتامین D3 و اسید گوانیدینو استیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی شاخص های فیزیولوژیکی و رفتار جوجههای گوشتی متأثر از تنش اسیدوز لاکتیک
ص. 21-10
10.52547/rap.13.37.10
زینب برومندنیا
،
حشمت الله خسروی نیا
*
،
بابک ماسوری
،
بهمن پریزادیان
چکیده
(1510 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(540 دریافت)
ارزیابی اثرات افزودن آنزیم و پروبیوتیک در جیره حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد، ترکیب لاشه و بهبود انرژی ویژه در جوجه های گوشتی با جیره بر پایه گندم-کنجاله سویا
ص. 31-22
10.52547/rap.13.37.22
سهیل یوسفی
*
،
منصور رضائی
،
محمد کاظمی فرد
،
بهرام شهره
چکیده
(1171 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(511 دریافت)
تأثیر افزودن سطوح مختلف اسیدآمینه والین در جیره های غذایی کم پروتئین بر عملکرد، شاخص های بیوشیمیایی خون و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی سویه راس-308 در دوره رشد
ص. 39-32
10.52547/rap.13.37.32
خسرو پارسایی مهر
،
محسن دانشیار
*
،
پرویز فرهومند
،
حسین جانمحمدی
،
مجید علیایی
،
آرش جوانمرد
چکیده
(1566 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(499 دریافت)
اثرات افزودن پریبیوتیک مایع و آنتیبیوتیک بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، فراسنجه-های خونی و عملکرد سیستم ایمنی مرغهای تخمگذار در دوره پس از تولک
ص. 51-40
10.52547/rap.13.37.40
رویا عیاری
،
مجید علیایی
*
،
حسین جانمحمدی
،
روح الله کیانفر
چکیده
(1248 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(462 دریافت)
تأثیر کاهش پروتئین جیره و افزودن عصاره گیاه دارویی نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی جوجههای گوشتی
ص. 63-52
10.52547/rap.13.37.52
معصومه محمد نژاد
،
منصور رضایی
،
محمد کاظمی فرد
*
چکیده
(1253 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(608 دریافت)
تأثیر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، باکتری های مدفوع و جمعیت نماتد میش
ص. 72-64
10.52547/rap.13.37.64
احمد حوریه
،
تقی قورچی
*
،
سمیه پاشایی
چکیده
(1392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(602 دریافت)
تأثیر فرآوری ذرت سیلوشده با قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز در شرایط برونتنی
ص. 83-73
10.52547/rap.13.37.73
مریم ثاقبی
،
حامد خلیل وندی بهروزیار
*
،
رسول پیرمحمدی
،
مریم دنیادوست چلان
چکیده
(1320 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(538 دریافت)
بهبود ارزش تغذیهای برگ کنار (Ziziphus Spina-Christi) با استفاده از باکتریهای تجزیه کننده تانن جدا شده از شکمبه
ص. 94-84
10.52547/rap.13.37.84
زهرا جهان آرا
،
مرتضی چاجی
*
چکیده
(1361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(494 دریافت)
بررسی ارزش تغذیه ای کاه گندم عمل آوری شده با گاز آمونیاک در تغذیه گوساله های پرواری
ص. 104-95
10.52547/rap.13.37.95
علیرضا طالبیان مسعودی
*
،
آزاده میرشمس الهی
چکیده
(1529 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(613 دریافت)
تأثیر جایگزین شیر ایرانی و خارجی بر عملکرد، فراسنجههای خونی، خصوصیات اندامهای داخلی لاشه و توسعه شکمبه برهها در زمان از شیرگیری
ص. 113-105
10.52547/rap.13.37.105
فریبا رضائی سرتشنیزی
*
،
میثم منصوری
،
علی محرری
،
سعید کریمی دهکردی
چکیده
(1401 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(499 دریافت)
ارزیابی عملکرد بتا آدرنرژیک آگونیست تئوفیلین در کاهش التهاب بر متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ تخمگذار در اواخر دوره تولید
ص. 121-114
10.52547/rap.13.37.114
زربخت انصاری پیرسرائی
*
،
علی هاتفی
،
احمد زارع شحنه
،
حمید دلدار
چکیده
(1427 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(568 دریافت)
مطالعه اثرات پرتوتابی گاما بر ویژگی های ایمنولوژیکی و پاتولوژیکی زهر زنبور عسل در مدل حیوانی موش
ص. 128-122
10.52547/rap.13.37.122
پروین شورنگ
*
،
فاطمه عباسی
،
فرحناز معتمدی سده
،
فاطمه طهوری
چکیده
(1285 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(824 دریافت)
تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر متابولیسم چربی، پروفیلهای لیپیدی و آنزیمهای کبدی خروس مادر گوشتی
ص. 138-129
10.52547/rap.13.37.129
امین کاظمی زاده
،
خلیل میرزاده
*
،
علی آقائی
،
زربخت انصاری پیرسرائی
چکیده
(1459 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(640 دریافت)
پویش کل ژنوم جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات تیپ در گاو بر پایه آنالیز مسیر
ص. 147-139
10.52547/rap.13.37.139
حسین محمدی
*
،
ابوذر نجفی
چکیده
(1336 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(583 دریافت)
چند شکلی های تک نوکلئوتیدی ژن کاندیدای گیرنده دوپامین تیپ 3 (DOP3) مرتبط با رفتارهای مقاومت بر علیه جرب واروا در زنبورعسل
ص. 157-148
10.52547/rap.13.37.148
بهزاد سپهری
*
،
صادق علیجانی
،
آرش جوانمرد
،
حسین جانمحمدی
،
کریم حسنپور
چکیده
(1578 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(461 دریافت)
بررسی تنوع ژنتیکی اسب عرب و تیرههای مختلف آن با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره
ص. 165-158
10.52547/rap.13.37.158
سجاد بادبرین
*
،
رضا سید شریفی
،
حامد فلاحی
چکیده
(1912 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(524 دریافت)
مقایسه آلگوریتم های آموزشی شبکه عصبی مصنوعی در برآورد وزن گوسفندان کردی با استفاده از خصوصیات تصاویر دیجیتال
ص. 174-166
10.52547/rap.13.37.166
مهدی خجسته کی
،
داودعلی ساقی
*
،
راضیه ساقی
چکیده
(1404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(820 دریافت)
شناسایی تفاوتهای ژنتیکی بین گاوهای نژاد هلشتاین و آمیخته های بومی شمال غرب ایران با استفاده از اطلاعات ژنومی
ص. 186-175
10.52547/rap.13.37.175
پریسا بیابانی
،
حسن مهربانی یگانه
،
حسین مرادی شهربابک
*
،
مهدی مخبر
چکیده
(1743 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(643 دریافت)
بررسی اثر نمایههای هواشناختی بر تعداد کندوهای زنبور عسل در شش دهه اقلیمی اخیر
ص. 195-187
10.52547/rap.13.37.187
رضا نوروز ولاشدی
*
،
حدیقه بهرامی پیچاقچی
چکیده
(1276 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(534 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS