استفاده از مدل ریاضی گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با مقادیر مختلف دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) و مقایسه آن با شبکه عصبی مصنوعی
تاثیر سطوح مختلف کنجاله تخمپنبه به همراه سیلیمارین بر عملکرد، خصوصیات استخوان درشتنی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
اثرات سطوح افزایشی اسیدیفایر در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، جمعیت میکروبی و ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی
بررسی تاثیر استفاده از سر شاخه ی کامل برهان بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه، کبد و کلیه ها در بره های پرواری
بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف تفاله خرما بر پایداری هوازی، فراسنجه های گوارش پذیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ یونجه با استفاده از تکنیک تولید گاز
ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی بقایای خلر عمل آوری شده با برخی مواد شیمیایی
افزایش تولید شیر، اسیدهای چرب غیراشباع و اسید لینولئیک کونژوگه شیر گاوهای شیرده هلشتاین با استفاده از موننسین
اثرات سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کتان با پنبه دانه بر فراسنجههای خونی، فعالیت آنزیم های فیبرولتیک شکمبه ای و سیستم ایمنی میش
اثر استفاده از سطوح مخلتف لوتئولین بر کاهش میزان مالوندیآلدهید و افزایش تحرک و زندهمانی اسپرم خروس راس 308 طی فرایند انجماد و یخ گشایی
تاثیر سطوح مختلف انرژی بر متابولیتهای خونی، جمعیت باکتریایی روده و عملکرد جوجههای گوشتی نژاد آرین
ارزیابی مقایسه ای تأثیر عصاره پوست بادمجان (Solanum melongena) بر اسپرم قوچ فراهانی در شرایط نگهداری سرد
شناسایی چندشکلیهای تک نوکلئوتیدی بر روی ترانسکریپتوم گاو نژادخالص سیستانی و آمیخته سیستانی با گاوهای هلشتاین، سیمنتال و مونت بیلیارد
مطالعه پویش کل ژنومی صفات مرتبط با اسپرم بر پایه تجزیه و تحلیل غنی سازی مجموعه های ژنی در گاوهای نر هلشتاین