پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 12 بهمن 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1398- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
دوره 13، شماره 36 - ( تابستان 1401 )
بررسی اثر سطوح مختلف فسفر و کلسیم مصرفی بر عملکرد، ایمنی و درصد جوجهدرآوری مرغهای بومی خراسان
ص. 8-1
علی رضا حسابی نامقی
،
مهدی کسرایی
*
چکیده
(475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(113 دریافت)
کارآیی استفاده از جیرههای تنظیم شده بر اساس اسیدهای آمینه کل و قابل هضم، کنجالههای سویا و کلزا با و بدون مولتی آنزیم در جوجههای گوشتی
ص. 18-9
علی انواری
،
علی نوبخت
*
چکیده
(391 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(77 دریافت)
اثر عصاره اتانلی برگ زیتون، سیر و چای ترش بر عملکرد، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط القای آسیت
ص. 26-19
علی اصغر مطلبی
،
محمدحسین شهیر
،
محمد حسین نعمتی
*
چکیده
(366 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(77 دریافت)
ارزیابی زیست فراهمی کلسیم در برخی از کربنات کلسیم های تجاری رایج در تغذیه جوجه های گوشتی
ص. 37-27
ایمان چاکسری
،
حسین جانمحمدی
،
روح اله کیان فر
*
،
مجید علیایی
چکیده
(388 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(81 دریافت)
ارزیابی دو منبع آنتیاکسیدانت گیاهی بر وضعیت پاداکسندگی، تغییرات ریختشناسی ژژنوم، تیتر آنتیبادی علیه آنفولانزا و عملکرد رشد جوجههای گوشتی
ص. 46-38
رضا وکیلی
*
،
سجاد ایمانی
چکیده
(685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(141 دریافت)
بررسی اثر منبع و مدت زمان تغذیه اسیدهای چرب محافظت شده، بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و متابولیتهای خون بره های پرواری
ص. 56-47
آزاده میرشمس الهی
،
مهدی گنج خانلو
*
،
فرهنگ فاتحی
،
ابوالفضل زالی
،
مصطفی صادقی
چکیده
(390 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(76 دریافت)
اثر افزودن مکمل لیکوپن بر فراسنجههای تخمیر، گوارشپذیری مواد مغذی و مصرف خوراک جیره بره پرواری در شرایط برونتنی و درونتنی
ص. 65-57
زهرا امینی فرد
،
علی کیانی
*
،
آرش آذرفر
چکیده
(453 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(69 دریافت)
تاثیر تغذیه شیر غنی شده با مکمل آهن آلی بر عملکرد، وضعیت اسهال و فراسنجه های خونی در بره های شیرخوار نژاد دالاق
ص. 73-66
عبدالحکیم توغدری
*
،
محمد اسدی
،
مریم حاتمی
،
جلیل قاسمی نژاد
چکیده
(378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(89 دریافت)
تأثیر محدودیت آبی و غذایی بر صفات فیزیولوژیکی و عملکردی بره های لری- بختیاری و آمیخته آنها
ص. 87-74
کبری پوراسد-استمال
،
مهدی گنج خانلو
*
،
ابوالفضل زالی
،
مصطفی صادقی
،
ارمین توحیدی
چکیده
(354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(66 دریافت)
تأثیر استفاده از سیلاژ خوراک کامل بر پایه ذرت علوفهای در تغذیه برههای پرواری
ص. 95-88
پیروز شاکری
*
،
حسن فضائلی
،
علی رضا آقاشاهی
،
امیررضا صفایی
،
امیرعلی شاکری
چکیده
(660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(102 دریافت)
تاثیر تزریق درون تخم مرغی نانو آهن صفر ظرفیتی بهینه شده بر رشد جنینی و کیفیت جوجه های گوشتی (سویه راس 308)
ص. 103-96
یاسر رضائیان
،
زربخت انصاری پیرسرائی
*
،
پوریا بی پروا
،
حمید دلدار
چکیده
(340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(65 دریافت)
بهبود کیفیت اسپرم خروس طی نگهداری در دمای 4 درجه با افزودن کوئرستین به شکل نانو لیپوزوم و NLC در محیط رقیق کننده
ص. 113-104
ابوذر نجفی
*
،
حسین دقیق کیا
،
مهدیه مهدی پور
،
حسین محمدی
چکیده
(678 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(72 دریافت)
بررسی اثر محدودیت غذایی و مصرف روغن ماهی بر ریخت شناسی روده کوچک و تغییرات سلول های کبدی در جوجه های گوشتی
ص. 123-114
احمد رنجبر
،
بهمن نویدشاد
*
،
محمد رضا اسدی
،
علی کلانتری حصاری
،
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق
چکیده
(399 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(78 دریافت)
برازش منحنی رشد در بلدرچین ژاپنی با استفاده از مدل های غیرخطی و مختلط غیرخطی
ص. 129-124
رضا میرائی آشتیانی
*
،
میثم بشیری
،
عباس پاکدل
،
محمد مرادی شهر بابک
چکیده
(403 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(71 دریافت)
شناسایی چند شکلی ژن MC4R و ارتباط آن با صفات عملکردی تخم در بوقلمون
ص. 136-130
مهرانگیز فتحی
،
علی هاشمی
*
،
قربان الیاسی
،
نوشین قهرمانی
چکیده
(381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(73 دریافت)
پویش ژنومیجزایر همخونی و ژن های مرتبط با آن در جمعیت گوسفندان دنیا
ص. 146-137
مریم نصرتی
*
،
محمد رضا محمد آبادی
چکیده
(404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(97 دریافت)
بیان افتراقی ژنهای بافت خون مرتبط با کتوز قبل از زایمان در گاو هلشتاین با استفاده از دادههای ترانسکریپتومیکس
ص. 153-147
میلاد غلامی طاحونه
*
،
حسین مرادی شهربابک
چکیده
(361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(66 دریافت)
مطالعه مقایسهای پروفایل ترانسکریپتوم و شبکه ژنهای اختصاصی عملکرد سیستم ایمنی مرتبط با بافت اپتلیال روده مبتنی بر دادههای ریزآرایهای در طیور مبتلا به بیماری کوکسیدیوز
ص. 162-154
رضا سیدشریفی
*
،
رضا خلخالی ایوریق
،
نعمت هدایت
چکیده
(437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(68 دریافت)
محاسبه کارایی و اولویت بندی معیارهای تابآوری و کارایی گاوداریهای صنعتی شیری شهر کرمان
ص. 171-163
تکتم ایزدی
،
محمدرضا زارع مهرجردی
*
،
سمیه امیرتیموری
،
حسین مهرابی بشرآبادی
،
سمیه نقوی
چکیده
(369 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(77 دریافت)
بررسی اثر استفاده از اسیدآلی، پری بیوتیک و پروبیوتیک به عنوان مکمل در شربت تحریکی بر عملکرد کلنی های زنبور عسل ایرانی
ص. 178-172
محمد طاهری
*
،
منصور رضایی
چکیده
(493 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(81 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS