Journal archive for Google Scholar Robot!

Research On Animal Production(Scientific and Research)

پژوهشهای تولیدات دامی



Volume 2, Number 4 (2011-4)


Economical Study of Effective Management Strategies on Prevention of Displaced Abomasum in Transition Period in Commercial Dairy Farms in Shahroud
مطالعه اقتصادی راهبردهای مدیریتی موثّر بر جابجایی ‌شیردان در دوره‌ی انتقال در گله‌های صنعتی گاوشیری شاهرود
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Conjugated Linoleic Acid (CLA) on Blood Parameters and Body Fat Depositions in Broiler Chickens
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر فراسنجه های خونی و ذخایر چربی بدن در جوجه های گوشتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Drinking Thyme Essence on Growth Performance and Some Blood Parameters in Broiler Chickens
تاثیر اسانس آشامیدنی آویشن بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Insulin Like Growth Factor-1 on Developmental Competence of Bovine Embryos Produced From Heat-Stressed Oocytes in in vitro Culture Medium
اثر فاکتور رشد شبه انسولین- یک بر قابلیت تکوین رویان های گاوی تولید شده از اووسیت های تحت تنش گرمایی در محیط کشت آزمایشگاهی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Polymorphism in the GDF8 Gene and Their Effects on Carcass Traits in Lori-Bakhtiari and Zel Sheep Breeds
چند شکلی در ژن GDF8 و اثرات آن بر صفات لاشه در گوسفندان نژاد زل و لری بختیاری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Physiological Responses of Male Broiler Chickens to Different Dietary Protein Level and Feed Restriction Under Acute Heat Stress Condition
پاسخ فیزیولوژیکی جوجه خروس های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین جیره و محدودیت غذایی در شرایط تنش گرمایی حاد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Different Sources of Mannanoligusaccharide on Performance, Carcass Characteristics and Viscosity of Intestinal Digesta in Broiler Chickens
تأثیر منابع مختلف مانان الیگوساکارید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ویسکوزیته محتویات هضمی روده جوجه‌های گوشتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles