دوره 2، شماره 4 - ( 1-1390 )                   جلد 2 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hassanabadi A, Valizadeh R, Mohaghegh M M, Hajati H, Tahmasbi A M. (2011). Effect of Different Sources of Mannanoligusaccharide on Performance, Carcass Characteristics and Viscosity of Intestinal Digesta in Broiler Chickens. rap. 2(4),
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-128-fa.html
حسن آبادی احمد، ولی زاده رضا، محقی محمد مهدی، حاجاتی حسنا، طهماسبی عبدالمنصور. تأثیر منابع مختلف مانان الیگوساکارید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ویسکوزیته محتویات هضمی روده جوجه‌های گوشتی پژوهشهاي توليدات دامي 1390; 2 (4)

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-128-fa.html


دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده:   (10093 مشاهده)

  این آزمایش به منظور بررسی تأثیر منابع مختلف مانان الیگوساکارید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ویسکوزیته محتویات هضمی روده جوجه­های گوشتی انجام شد. 250 قطعه جوجه­گوشتی سویه تجاری راس 308 در قالب طرح کاملا ً تصادفی با 5 تیمار و 5 تکرار به مدت 42 روز پرورش یافتند. تیمارهای آزمایشی حاوی منابع مختلف مانان الیگوساکارید شامل مخمر، مخمر اتوکلاو شده، عصاره مخمر و مانان الیگوساکارید خالص تجارتی، به ترتیب به میزان 5/1، 5/1، 2 و 1/0 درصد جیره بودند. در پایان دوره‌های آغازین، رشد و پایانی میزان تلفات، خوراک مصرفی، وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی اندازه­گیری شد. در پایان آزمایش خصوصیات لاشه و تغییرات وزن و طول قسمت­های مختلف روده ارزیابی شد. نتایج این پژوهش نشان داد از نظر مصرف خوراک، وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی در هر سه دوره آغازین، رشد و پایانی تفاوت معنی­داری بین تیمارها وجود نداشت. در مورد درصد اجزای لاشه جوجه­ها نیز تفاوت
معنی­داری مشاهده نشد.
ویسکوزیته محتویات هضمی روده بین گروه­های مختلف اختلاف معنی­داری را نشان داد ، به طوری­که محتویات هضمی روده جوجه­های تغذیه شده با تیمار حاوی عصاره مخمر بیشترین و گروه تغذیه شده با مانان الیگوساکارید تجاری کمترین ویسکوزیته را نشان داد (05/0 .(P<

متن کامل [PDF 401 kb]   (1440 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/2/1 | ویرایش نهایی: 1397/11/30 | پذیرش: 1392/2/9 | انتشار: 1392/2/9

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb