مقایسه بهکارگیری معادل ارزش تغذیهای سه نوع مولتی آنزیم بر عملکرد رشد، مصرف آب، رطوبت بستر، گرانروی محتویات ژژنوم و برخی از فراسنجههای دستگاه گوارش جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم-کنجاله سویا
مقایسه اثر درصدهای مختلف روغن کنجد و روغن سویا بر عملکرد رشد، وزن ارگان های داخلی و فراسنجه های بیوشیمیایی سرم در جوجه بلدرچین ژاپنی
اثرات مکملسازی اینولین و مخمر اتولیز (Saccharomyces Cerevisiae) بر عملکرد تولید، خصوصیات کمی و کیفی تخم، ریختشناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک بلدرچینهای ژاپنی تخمگذار
تأثیر منابع مختلف سلنیوم بر قابلیت هضم، فراسنجه های شکمبه ای و ویژگی های لاشه بره های پرواری آمیخته زل
اثر سطوح مختلف روغن اسانسی-گیاهی گارلیکون روی مصرف خوراک، وزن و اسکورهای سلامتی گوسالههای شیرخوار هلشتاین
شناسایی واریانت های ژنتیکی مبتنی بر چندشکلی تک نوکلئوتیدی و رخداد حذف-اضافه در ژن های TLR8 ،IRF10b و GAPDH مرتبط با سیستم ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از داده های ترانسکریپتومی
اثرات آنتیاکسیدانی کورکومین بر فراسنجههای جنبایی، ساختاری و بیوشیمیایی اسپرم اپیدیدیمی قوچ نژاد شال پس از فرآیند انجماد- یخ گشایی
مطالعه امکان ارتباط مولکولی بین زنبور عسل و گیاه آفتابگردان از طریق انتقال بین گونه ای RNAهای کوچک
کاهش انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای پرورش گاو شیری از طریق مدیریت جیره با تاکید بر رویکرد ارزیابی چرخه حیات