کارآیی استفاده از جیرههای تنظیم شده بر اساس اسیدهای آمینه کل و قابل هضم، کنجالههای سویا و کلزا با و بدون مولتی آنزیم در جوجههای گوشتی
اثر عصاره اتانلی برگ زیتون، سیر و چای ترش بر عملکرد، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت شرایط القای آسیت
ارزیابی دو منبع آنتیاکسیدانت گیاهی بر وضعیت پاداکسندگی، تغییرات ریختشناسی ژژنوم، تیتر آنتیبادی علیه آنفولانزا و عملکرد رشد جوجههای گوشتی
بررسی اثر منبع و مدت زمان تغذیه اسیدهای چرب محافظت شده، بر عملکرد تولیدی، خصوصیات لاشه و متابولیتهای خون بره های پرواری
اثر افزودن مکمل لیکوپن بر فراسنجههای تخمیر، گوارشپذیری مواد مغذی و مصرف خوراک جیره بره پرواری در شرایط برونتنی و درونتنی
تاثیر تغذیه شیر غنی شده با مکمل آهن آلی بر عملکرد، وضعیت اسهال و فراسنجه های خونی در بره های شیرخوار نژاد دالاق
تاثیر تزریق درون تخم مرغی نانو آهن صفر ظرفیتی بهینه شده بر رشد جنینی و کیفیت جوجه های گوشتی (سویه راس 308)
بهبود کیفیت اسپرم خروس طی نگهداری در دمای 4 درجه با افزودن کوئرستین به شکل نانو لیپوزوم و NLC در محیط رقیق کننده
بررسی اثر محدودیت غذایی و مصرف روغن ماهی بر ریخت شناسی روده کوچک و تغییرات سلول های کبدی در جوجه های گوشتی
بیان افتراقی ژنهای بافت خون مرتبط با کتوز قبل از زایمان در گاو هلشتاین با استفاده از دادههای ترانسکریپتومیکس
مطالعه مقایسهای پروفایل ترانسکریپتوم و شبکه ژنهای اختصاصی عملکرد سیستم ایمنی مرتبط با بافت اپتلیال روده مبتنی بر دادههای ریزآرایهای در طیور مبتلا به بیماری کوکسیدیوز
بررسی اثر استفاده از اسیدآلی، پری بیوتیک و پروبیوتیک به عنوان مکمل در شربت تحریکی بر عملکرد کلنی های زنبور عسل ایرانی