پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
یکشنبه 17 اسفند 1399
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله Q1
ضریب تاثیر سال 1396 (IF: 0.318)
رتبه ارزیابی سال ۹۸ (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
تبعیت از قوانین COPE
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
دوره 6، شماره 12 - ( پاییز و زمستان 1394 )
اثرات α- توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی
ص. 1-11
حسن صالح
*
،
ابوالقاسم گلیان
،
حسن کرمانشاهی
،
رضا فرهوش
،
محمد طاهر میرکزهی
چکیده
(2788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2896 دریافت)
مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و کاهندگی چربی خون توسط جلبک دریایی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در بلدرچین ژاپنی
ص. 12-19
بهنام عباس پور
،
سید داود شریفی
*
چکیده
(2283 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1509 دریافت)
مطالعه اثر فرم فیزیکی خوراک و مکملهای خوراکی پروبیوتیک و پریبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجههایگوشتی
ص. 20-29
حامد خدائی
*
،
شهریار مقصودلو
،
آشورمحمد قرهباش
،
زهرا تراز
چکیده
(2575 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2198 دریافت)
تاثیر مکمل روغن کنجد (Sesamum indicum L.) و یا آلفا-توکوفریل استات خوراک بر عملکرد، ریخت شناسی روده و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
ص. 30-41
محمد جواد آگاه
*
،
ابوالقاسم گلیان
،
حسن نصیری مقدم
،
احمد رضا راجی
،
اصغر زربان
،
رضا فرهوش
چکیده
(2804 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1510 دریافت)
مقایسه ی اثر دریافت پروبیوتیک از مسیر دهان با مسیر کلوآک (تنقیه) بر ریخت شناسی روده ی باریک و عملکرد بلدرچینهای ژاپنی
ص. 42-48
کاظم سیفی
،
محمد امیر کریمی ترشیزی
*
،
شعبان رحیمی
،
اسدالله تیموری یانسری
چکیده
(2672 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1472 دریافت)
اثرات افزودن اسیدهای آلی به جیرههای حاوی سطوح مختلف تعادل الکترولیت ها بر عملکرد تولیدی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
ص. 49-60
صمد عیسی زاده
*
،
سید ناصر موسوی
،
رضا طاهرخانی
چکیده
(2305 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2953 دریافت)
مطالعه سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای دارای مکمل اسیدهای آلی و آنزیم فیتاز
ص. 61-69
نسیبه محمدباقری
،
رامین نجفی
*
چکیده
(2114 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1332 دریافت)
اثرات تریپتوفان، ملاتونین و رژیم تاریکی بر عملکرد و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
ص. 70-78
ماریا جلیلی کلوانی
*
،
اردشیر محیط
،
محمّد حسن زاده
،
نریمان میراعلمی
،
راضیه شهبازی بنی
چکیده
(2114 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1903 دریافت)
تأثیر عصاره اتانولی مریم گلی سهندی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر پارامترهای کیفی اسپرم منجمد-یخ گشایی شده
ص. 79-86
رامین فرهادی
،
حسین دقیق کیا
*
،
ایرج اشرفی
چکیده
(2577 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1683 دریافت)
تعیین بهترین سطح تغذیه ال-آرژنین در بهبود عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی در دوره های
ص. 87-95
زربخت انصاری پیرسرائی
*
،
مرضیه ابراهیمی
،
احمد زارع شحنه
،
محمود شیوازاد
،
مجید تبیانیان
چکیده
(2332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1647 دریافت)
تأثیر مرحله رشد بر ترکیبات شیمیایی و اثرات عمل آوری سود و آهک بر ترکیب شیمیایی و مولفه های تجزیه پذیری گیاه مرتعی تاغ (Haloxylon sp.) در مرحله بذردهی
ص. 96-104
مسلم باشتنی
،
جلیل فرزادمهر
،
ام البنین غفوری
،
نظر افضلی
،
محمد شریفی
*
چکیده
(2231 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1053 دریافت)
اثرات تغذیه یک افزودنی سین بیوتیکی بر عملکرد رشد و سلامتی گوساله های هلشتاین
ص. 105-114
وهب عظیم زاده
،
علی اسدی الموتی
*
،
علی اکبر خادم
،
مریم باقری ورزنه
،
جواد محمد مرادی
چکیده
(2182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1271 دریافت)
تعیین ترکیبات شیمیایی، گوارش پذیری و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین دانه جو جوانه زده سه روزه
ص. 115-122
ایوب ویسی
*
،
احمد افضل زاده
،
حسن فضائلی
،
محمدعلی نوروزیان
،
حسن بانه
چکیده
(1717 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2154 دریافت)
بررسی اثرسطوح مخمر ساکارومایسزسرویزیه و ملاس برارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری آتریپلکس لنتی فورمیس (Atriplex. lentiformis) سیلو شده به روش کیسه های نایلونی
ص. 123-130
نرجس نقابی
*
،
قاسم جلیلوند
،
مصطفی یوسف الهی
،
کمال شجاعیان
چکیده
(2398 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1066 دریافت)
تعیین ارزش تغذیه ای و تاثیر سطوح مختلف کشت مخلوط ماشک- جو جیره بر عملکرد پرواری بره های نر مغانی
ص. 131-138
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق
*
،
حسین عبدی بنمار
چکیده
(2124 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2317 دریافت)
بررسی چند شکلی اگزون 4 ژن هورمون رشد و ارتباط آن با صفات رشد در گوسفندان نژاد کرمانی با روش PCR-SSCP
ص. 139-144
اکبر اسدی
،
حسین مرادی شهربابک
*
،
پرویز عزیزی
،
سعیده الهیان
،
سعید عباسی
چکیده
(2138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1098 دریافت)
برآورد روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گوسفند کردی شیروان
ص. 145-151
سکینه نقویان
*
،
سعید حسنی
،
مجتبی آهنی آذری
،
علیرضا خان احمدی
،
داود علی ساقی
چکیده
(2048 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(979 دریافت)
اثر اطلاعات پدری گمشده برپیشرفت و روند ژنتیکی صفت کمی با استفاده از شبیه سازی رایانه ای
ص. 152-159
مختارعلی عباسی
*
چکیده
(2123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(887 دریافت)
ارتباط بین صفت رشد و صفات بیومتریک در گوسفندان بلوچی
ص. 160-165
حافظعلی دلجو عیسی لو
*
چکیده
(2096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1066 دریافت)
استراتژی های انتخاب برای افزایش نرخ رشد در بلدرچین های ژاپنی
ص. 166-172
جواد احمدپناه
*
،
نوید قوی حسین زاده
چکیده
(2416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1202 دریافت)
مطالعه اثر گروه ژنتیکی بر صفات رفتاری و تولیدی و برآورد میزان هتروزیس برای وزن لاشه در بلدرچین ژاپنی
ص. 173-181
رقیه جباری عوری
*
،
علی اسمعیلی زاده کشکوئیه
،
محمود احمدی زاده
،
هادی چراتی
چکیده
(1924 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(633 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS