دوره 6، شماره 12 - ( پاییز و زمستان 1394 )                   جلد 6 شماره 12 صفحات 19-12 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Abbaspour B, Sharifi S D. A Study on the Antioxidant and Hypolipidemic Effects of Gracilariopsis Persica Seaweed in Japanese Quail. rap. 2016; 6 (12) :12-19
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-558-fa.html
عباس پور بهنام، شریفی سید داود. مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و کاهندگی چربی خون توسط جلبک دریایی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در بلدرچین ژاپنی. پژوهشهاي توليدات دامي. 1394; 6 (12) :19-12

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-558-fa.html


پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
چکیده:   (3066 مشاهده)

     این آزمایش با هدف ارزیابی آنتی­اکسیدانی و کاهندگی چربی خون جلبک دریایی گراسیلاریوپسیز پرسیکا با استفاده از 112 قطعه بلدرچین ژاپنی با چهار تیمار و چهار تکرار به مدت 12 هفته در قالب طرح کاملاً تصادفی اجرا شد. جلبک گراسیلاریوپسیز­ پرسیکا در سطوح صفر، یک، سه و پنج درصد در جیره­های غذائی وارد شد.  به منظور تعیین حساسیت زرده تخم  به اکسیداسیون، غلظت مالون دی­آلدئید در زمان­های  صفر، 50، 100 و 150 دقیقه بعد از القاء اکسیداسیون با سولفات آهن،اندازه­گیری شد. غلظت کلسترول تام، تری­گلیسرید، VLDL، HDL،  LDL در پایان آزمایش (12 هفتگی) اندازه­گیری شد. غلظت مالون دی­آلدئید زرده تخم پرندگانی که در جیره خود جلبک دریافت کردند کمتر از گروه شاهد بود (05/0P<) و این پرندگان کلسترول و LDL کمتری در سرم خود در مقایسه با شاهد داشتند (05/0P<). نتایج نشان داد جلبک دریایی گراسیلاریوپسیز پرسیکا اثرات آنتی­اکسیدانی و کاهش دهند­گی کلسترول را دارا می­باشد و می­تواند به­عنوان یک افزودنی جدید در نظر گرفته شود.

متن کامل [PDF 352 kb]   (1806 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/10/26 | ویرایش نهایی: 1397/12/15 | پذیرش: 1394/10/26 | انتشار: 1394/10/26

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2022 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production(Scientific and Research)

Designed & Developed by : Yektaweb