این آزمایش با هدف ارزیابی آنتیاکسیدانی و کاهندگی چربی خون جلبک دریایی گراسیلاریوپسیز پرسیکا با استفاده از 112 قطعه بلدرچین ژاپنی با چهار تیمار و چهار تکرار به مدت 12 هفته در قالب طرح کاملاً تصادفی اجرا شد. جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در سطوح صفر، یک، سه و پنج درصد در جیرههای غذائی وارد شد. به منظور تعیین حساسیت زرده تخم به اکسیداسیون، غلظت مالون دیآلدئید در زمانهای صفر، 50، 100 و 150 دقیقه بعد از القاء اکسیداسیون با سولفات آهن،اندازهگیری شد. غلظت کلسترول تام، تریگلیسرید، VLDL، HDL، LDL در پایان آزمایش (12 هفتگی) اندازهگیری شد. غلظت مالون دیآلدئید زرده تخم پرندگانی که در جیره خود جلبک دریافت کردند کمتر از گروه شاهد بود (05/0P<) و این پرندگان کلسترول و
بازنشر اطلاعات | |
![]() |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |