اثر مکمل سازی جیره با منابع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت منی منجمد یخ گشایی شده در خروس های مادر گوشتی تحت تنش اکسیداتیو با دگزامتازون
تأثیر اورسولیک اسید بر بیان ژن های PAX-7، MyoD و میوژنین و تکثیر سلول های ماهواره ای در جوجه های بومی
اثر توازن الکترولیتی جیره و پروبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشهی بلدرچین های ژاپنی در شرایط تنش حرارتی
اثر سطوح مختلف سیب زمینی بر قابلیت هضم مواد مغذی، آنزیم های فیبرولتیک و فراسنجه های شکمبه ای در میش های دالاق
بررسی تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا و کنجاله کلزا پوشش دار شده با منابع مختلف چربی
بررسی نقش گیرندههای کورتیکوتروپینی بر مصرف غذا با استفاده از آگونیست گیرندههای M3 و M4 ملانوکورتینی در جوجه های گوشتی
تاثیر پودر بهار نارنج بر عملکرد رشد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
تاثیر مصرف سطوح مختلف پپتیدهای زیست فعال کنجاله پنبه دانه بر راندمان تولید و فعالیت آنتیاکسیدانی سرمی جوجه های گوشتی
تغییرات صحت ارزش های اصلاحی ژنومی تحت تاثیر روش های آماری برآورد اثر نشانگری، خصوصیات جمعیت و معماری ژنتیکی صفت
مدلسازی معادلات ساختاری سازههای ژنتیکی پنهان تولیدی، تولید مثلی و ماندگاری در گاوهای هلشتاین ایران