تاثیر سطوح متفاوت اسید بوتیریک محافظت شده در جیره بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و املاح استخوان درشتنی جوجههای گوشتی
اثرات به کار گیری ترکیبی از اسیدهای آلی بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی و
ریخت شناسی روده کوچک در انتهای دوره تولید بلدرچین ژاپنی تخم گذار
اثر منابع مختلف چربی بر انرژتیک و وضعیت اکسایش کاهش میتوکندری های جگر جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی بلندمدت
تعیین مقدار تولید پروتئین میکروبی با استفاده از مشتقات بازهای پورینی دفع شده در ادرار شترهای یک کوهانه تغذیه شده با مقادیر مختلف سلمکی ساقه سفید
مقایسه تأثیر افزایش پروتئین جیره با کنجاله سویا یا پودر گوشت بر عملکرد، متابولیتهای خون، انسولین و آنزیم های کبدی در گوساله های نر هلشتاین
آنالیز بیان افتراقی ژن ها در پاسخ به عصاره لیپوپلی ساکاریدی ازباکتری اشیرشیاکولای در سلول های اپی تلیال اندومتریوم گاوی
بررسی چند شکلی اینترون یک ژن گیرنده پرولاکتین در نژاد شال و آمیخته های شال و رومانوف با استفاده از روش PCR-SSCP
بررسی اندازه بهینه گاوداری های صنعتی تولیدکننده شیر و برآورد عوامل تأثیرگذار
(مطالعه موردی شهرستان های منتخب استان مازندران)