پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
پنجشنبه 12 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
دوره 2، شماره 3 - ( 2-1390 )
تأثیر سیستم های متفاوت بیان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه در جیره های غذاییبر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
ص. 11-1
اکبر یعقوبفر
*
،
کیوان کرکودی
،
محمد دیبائیان
چکیده
(6834 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2042 دریافت)
بررسی عوامل محیطی مؤثر بر صفات رشد در گوسفند نژاد نائینی
ص. 22-12
مجتبی نجفی
*
،
قدرت ا. . رحیمی
،
زربخت انصاری
،
حسن بانه
،
زهره یوسفی
چکیده
(7771 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1719 دریافت)
تاثیر بتاآگونیست زیلپاترول هیدروکلرید برعملکرد پروار، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در بزغاله های نر اخته شده مهابادی
ص. 35-23
علی هاتفی
*
،
ارمین توحیدی
،
ابوالفضل زالی
،
سعید زین الدینی
،
مهدی گنج خانلو
،
یاسر خلیفه لو
چکیده
(7059 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1410 دریافت)
تاثیر غنی سازی با اسید و اندازۀ ذرات بر فراسنجه های تجزیه پذیری کنجالۀ کلزا و علوفۀ خشک یونجه در شکمبه
ص. 48-36
سبحان گلچین گله دونی
*
،
اسدا. . تیموری یانسری
،
ایوب فرهادی
چکیده
(6275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1692 دریافت)
تاثیر اسید رتینوئیک بر بلوغ برون تنی تخمک های نابالغ کومولوس دار گوسفند
ص. 58-49
مرضیه خانی
*
،
حسین دقیقکیا
،
احمد زارع شحنه
،
صادق علیجانی
چکیده
(5817 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1896 دریافت)
تاثیر پودر سیر، پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر صفات تولیدی و هزینه تولید در جوجه های گوشتی
ص. 68-59
مهران نصرتی
*
،
حمید دلدار
،
بهمن نویدشاد
چکیده
(8553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2007 دریافت)
تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
ص. 79-69
اکرم شبانی
*
،
بهروز دستار
چکیده
(7853 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2289 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS