پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 12 بهمن 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1398- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
دوره 2، شماره 4 - ( 1-1390 )
تأثیر منابع مختلف مانان الیگوساکارید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ویسکوزیته محتویات هضمی روده جوجههای گوشتی
احمد حسن آبادی
*
،
رضا ولی زاده
،
محمد مهدی محقی
،
حسنا حاجاتی
،
عبدالمنصور طهماسبی
چکیده
(9044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1159 دریافت)
پاسخ فیزیولوژیکی جوجه خروس های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین جیره و محدودیت غذایی در شرایط تنش گرمایی حاد
ص. 11-1
سید رضا هاشمی
*
،
بهروز دستار
،
سعید حسنی
،
یوسف جعفری آهنگری
چکیده
(5352 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1366 دریافت)
چند شکلی در ژن GDF8 و اثرات آن بر صفات لاشه در گوسفندان نژاد زل و لری بختیاری
ص. 23-12
فاطمه امیری
*
،
سید رضا میرائی آشتیانی
،
مصطفی صادقی
چکیده
(4394 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1143 دریافت)
اثر فاکتور رشد شبه انسولین- یک بر قابلیت تکوین رویان های گاوی تولید شده از اووسیت های تحت تنش گرمایی در محیط کشت آزمایشگاهی
ص. 47-35
مهدی ژندی
*
،
آرمین توحیدی
،
احمد زارع شحنه
،
مهدی خدایی مطلق
،
حمید دلدار
،
امیر اخلاقی
چکیده
(3946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(999 دریافت)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر فراسنجه های خونی و ذخایر چربی بدن در جوجه های گوشتی
ص. 60-49
بهمن نوید شاد
*
،
زربخت انصاری
چکیده
(6421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1037 دریافت)
تاثیر اسانس آشامیدنی آویشن بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
ص. 60-49
مجید کلانتر
*
،
علی اصغرساکی
چکیده
(5679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1374 دریافت)
مطالعه اقتصادی راهبردهای مدیریتی موثّر بر جابجایی شیردان در دورهی انتقال در گلههای صنعتی گاوشیری شاهرود
ص. 70-61
حامد کشفی
*
،
احمدرضا یزدانی
،
مهرداد لطیفی
چکیده
(4202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(766 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS