پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داوران نشریه
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
اسامی داوران مجله شماره جاری
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
دوره 1، شماره 1 - ( 2-1389 )
برآورد پارامتر های ژنتیکی و فنوتیپی صفات اقتصادی در بز مرخز
ص. 15-1
محمدباقر زندی باغچه مریم
،
محمد مرادی شهربابک
،
سید رضا میرایی آشتیانی
،
امیر رشیدی
،
محمد شیخ احمدی
چکیده
(8212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1526 دریافت)
تأثیر فیتاز میکروبی بر عملکرد، کیفیت لاشه و محتوی فسفر و کلسیم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
ص. 28-16
ابوذر موسوی
،
منصور رضایی
،
فریدون نیک نفس
،
بهرام شهره
چکیده
(8545 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1963 دریافت)
تأثیر شاخص انتخاب در لاینهای والد بر مقاومت آمیختههای کرم ابریشم به ویروس پلیهیدروسیس هستهای
ص. 41-29
پدرام پوراسمعیلی
،
مانی غنی پور
،
سید ضیاءالدین میر حسینی
،
علیرضا صیداوی
چکیده
(7090 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1450 دریافت)
برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم گوسفند قره گل در استان فارس
ص. 54-42
رضا زحمتکش
،
سید حسن حافظیان
چکیده
(6218 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1395 دریافت)
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی
ص. 70-55
محمدرضا شریفی
،
محمود شمس شرق
،
بهروز دستار
،
سعید حسنی
چکیده
(6993 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1978 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف گلیسرول بر ویژگیهای منی قوچ دالاق در شرایط قبل و پس از انجماد
ص. 84-71
مهناز احمدی همدانی
،
یوسف جعفری آهنگری
،
یحیی حسن پور
چکیده
(5871 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1404 دریافت)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر درصد رطوبت، چربی و ویژگیهای حسی گوشت در جوجههای گوشتی
ص. 102-85
میثم علی پور
،
بهمن نوید شاد
،
مسعود ادیب مرادی
،
رضا سید شریفی
چکیده
(6209 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1862 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS