پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 26 شهریور 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
دوره 5، شماره 9 - ( بهار و تابستان 1393 )
اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی
ص. 12-1
مریم زاده امیری
،
محمد بوجارپور
،
سمیه سالاری
*
،
مرتضی ممویی
،
مسعود قربانپور
چکیده
(7330 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3483 دریافت)
تاثیر تری متیل گلایسین و میزان پروتئین جیره بر غلظت الکترولیت ها و لیپیدهای خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
ص. 24-13
سید رضا هاشمی
*
،
بهروز دستار
،
سعید حسنی
،
یوسف جعفری آهنگری
چکیده
(7638 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2504 دریافت)
اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
ص. 35-25
محمد علی بهروز لک
*
،
احمد حسن آبادی
،
حسن نصیری مقدم
،
حسن کرمانشاهی
چکیده
(6102 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2616 دریافت)
تأثیر عصاره الکلی کاسنی بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
ص. 49-36
محمد اسدی
،
مهرداد محمدی
*
،
محمد روستایی علی مهر
چکیده
(6786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3933 دریافت)
تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ)
ص. 68-50
مصطفی یوسف الهی
*
،
محمد پیروی
،
حمیدرضا میرزایی
،
یدالله چاشنی دل
چکیده
(5931 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5632 دریافت)
اثر سیلاژ شبدر ایرانی فرآوری شده با کربوهیدراتهای سهل الهضم و آنزیم بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، رفتار جویدن و افزایش وزن در گوسفند زل
ص. 82-69
حسین صمدی واسکسی
،
اسد الله تیموری یانسری
،
سبحان گلچین گله دونی
*
،
حبیب تقوی کرگان
چکیده
(5932 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3621 دریافت)
اثرات افزودن پلی اتیلن گلیکول بر تولید گاز متان در شکمبه، قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم تفاله های انگور و لیموترش
ص. 95-83
امیررضا صفائی
*
،
نورمحمد تربتی نژاد
،
هرمز منصوری
،
سعید زره داران
چکیده
(14950 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3088 دریافت)
ارتباط چند شکلی ژن POU1F1 با صفات رشد و شیر در بز مهابادی
ص. 107-96
زهرا جعفری
،
سیدرضا میرائی آشتیانی
*
،
مصطفی صادقی
چکیده
(6039 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1669 دریافت)
چند شکلی در اگزون 17 ژن DGAT1 و ارتباط آن با صفات تولید شیر در بزهای نژاد مهابادی با روش PCR-SSCP
ص. 117-108
زهرا عزیزی
*
،
حسین مرادی شهربابک
،
محمد مرادی شهربابک
،
ابوالفضل زالی
چکیده
(7232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2039 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS