پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 12 بهمن 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1398- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
دوره 5، شماره 9 - ( بهار و تابستان 1393 )
اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی
ص. 12-1
مریم زاده امیری
،
محمد بوجارپور
،
سمیه سالاری
*
،
مرتضی ممویی
،
مسعود قربانپور
چکیده
(5260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2875 دریافت)
تاثیر تری متیل گلایسین و میزان پروتئین جیره بر غلظت الکترولیت ها و لیپیدهای خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
ص. 24-13
سید رضا هاشمی
*
،
بهروز دستار
،
سعید حسنی
،
یوسف جعفری آهنگری
چکیده
(5481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1922 دریافت)
اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
ص. 35-25
محمد علی بهروز لک
*
،
احمد حسن آبادی
،
حسن نصیری مقدم
،
حسن کرمانشاهی
چکیده
(3997 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2033 دریافت)
تأثیر عصاره الکلی کاسنی بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
ص. 49-36
محمد اسدی
،
مهرداد محمدی
*
،
محمد روستایی علی مهر
چکیده
(4819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3140 دریافت)
تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ)
ص. 68-50
مصطفی یوسف الهی
*
،
محمد پیروی
،
حمیدرضا میرزایی
،
یدالله چاشنی دل
چکیده
(4011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4667 دریافت)
اثر سیلاژ شبدر ایرانی فرآوری شده با کربوهیدراتهای سهل الهضم و آنزیم بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، رفتار جویدن و افزایش وزن در گوسفند زل
ص. 82-69
حسین صمدی واسکسی
،
اسد الله تیموری یانسری
،
سبحان گلچین گله دونی
*
،
حبیب تقوی کرگان
چکیده
(3901 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2949 دریافت)
اثرات افزودن پلی اتیلن گلیکول بر تولید گاز متان در شکمبه، قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم تفاله های انگور و لیموترش
ص. 95-83
امیررضا صفائی
*
،
نورمحمد تربتی نژاد
،
هرمز منصوری
،
سعید زره داران
چکیده
(12838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2490 دریافت)
ارتباط چند شکلی ژن POU1F1 با صفات رشد و شیر در بز مهابادی
ص. 107-96
زهرا جعفری
،
سیدرضا میرائی آشتیانی
*
،
مصطفی صادقی
چکیده
(4140 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1103 دریافت)
چند شکلی در اگزون 17 ژن DGAT1 و ارتباط آن با صفات تولید شیر در بزهای نژاد مهابادی با روش PCR-SSCP
ص. 117-108
زهرا عزیزی
*
،
حسین مرادی شهربابک
،
محمد مرادی شهربابک
،
ابوالفضل زالی
چکیده
(5042 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1477 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS