You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML برآورد پارامتر های ژنتیکی و فنوتیپی صفات اقتصادی در بز مرخز
محمدباقر زندی باغچه مریم *، محمد مرادی شهربابک، سید رضا میرایی آشتیانی، امیر رشیدی، محمد شیخ احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فیتاز میکروبی بر عملکرد، کیفیت لاشه و محتوی فسفر و کلسیم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
ابوذر موسوی *، منصور رضایی، فریدون نیک نفس، بهرام شهره
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شاخص انتخاب در لاین‌های والد بر مقاومت آمیخته‌های کرم ابریشم به ویروس پلی‌هیدروسیس هسته‌ای
پدرام پوراسمعیلی، مانی غنی پور، سید ضیاءالدین میر حسینی، علیرضا صیداوی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم گوسفند قره گل در استان فارس
رضا زحمتکش *، سید حسن حافظیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر سطوح مختلف پروتئین و سین‌بیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌ ژاپنی
محمدرضا شریفی *، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید حسنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر سطوح مختلف گلیسرول بر ویژگیهای منی قوچ دالاق در شرایط قبل و پس از انجماد
مهناز احمدی همدانی *، یوسف جعفری آهنگری، یحیی حسن پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر درصد رطوبت، چربی و ویژگیهای حسی گوشت در جوجه‌های گوشتی
میثم علی پور *، بهمن نوید شاد، مسعود ادیب مرادی، رضا سید شریفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb