پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 12 بهمن 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1398- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
دوره 1، شماره 1 - ( 2-1389 )
برآورد پارامتر های ژنتیکی و فنوتیپی صفات اقتصادی در بز مرخز
ص. 15-1
محمدباقر زندی باغچه مریم
*
،
محمد مرادی شهربابک
،
سید رضا میرایی آشتیانی
،
امیر رشیدی
،
محمد شیخ احمدی
چکیده
(7368 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1305 دریافت)
تأثیر فیتاز میکروبی بر عملکرد، کیفیت لاشه و محتوی فسفر و کلسیم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
ص. 28-16
ابوذر موسوی
*
،
منصور رضایی
،
فریدون نیک نفس
،
بهرام شهره
چکیده
(7649 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1725 دریافت)
تأثیر شاخص انتخاب در لاینهای والد بر مقاومت آمیختههای کرم ابریشم به ویروس پلیهیدروسیس هستهای
ص. 41-29
پدرام پوراسمعیلی
،
مانی غنی پور
،
سید ضیاءالدین میر حسینی
،
علیرضا صیداوی
*
چکیده
(6314 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1178 دریافت)
برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم گوسفند قره گل در استان فارس
ص. 54-42
رضا زحمتکش
*
،
سید حسن حافظیان
چکیده
(5583 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1172 دریافت)
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی
ص. 70-55
محمدرضا شریفی
*
،
محمود شمس شرق
،
بهروز دستار
،
سعید حسنی
چکیده
(6229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1651 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف گلیسرول بر ویژگیهای منی قوچ دالاق در شرایط قبل و پس از انجماد
ص. 84-71
مهناز احمدی همدانی
*
،
یوسف جعفری آهنگری
،
یحیی حسن پور
چکیده
(5229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1188 دریافت)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر درصد رطوبت، چربی و ویژگیهای حسی گوشت در جوجههای گوشتی
ص. 102-85
میثم علی پور
*
،
بهمن نوید شاد
،
مسعود ادیب مرادی
،
رضا سید شریفی
چکیده
(5379 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1562 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS