تعیین سطح بهینه دانه تاج خروس در جیره پلت شده جوجه های گوشتی بر مبنای روش تصمیمگیری چند شاخصی (مدل TOPSIS) و شاخص تولید
اثر کاهش سطح پروتئین جیره با استفاده از پیش مخلوط های تجاری بر عملکرد و فرا سنجه های خونی گاوهای شیری هلشتاین
تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف، گوارش پذیری، فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند
تأثیر روش های مختلف عمل آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب
شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی دانه جو
بررسی مکمل پروتئینی مایع در جیره گوسفندان با سطوح بالای کاه گندم بر قابلیت هضم، فراسنجه های شکمبهای، پروتئین میکروبی، هماتولوژی و متابولیتهای خون
تاثیر منابع مختلف عنصر روی بر زیست فرآهمی روی سرم، عملکرد تولیدی و قابلیت هضم گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
مکان یابی جایگاه های کنترل کننده صفات ایمنی با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای بر روی کروموزوم ۵ در بلدرچین ژاپنی
تعیین کارایی واحدهای پرورش زنبورعسل با استفاده از روش تحلیل مرزی پارامتری در استان لرستان (مطالعه موردی شهرستان خرم آباد)