پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
دوشنبه 2 خرداد 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1397- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
دوره 6، شماره 11 - ( بهار و تابستان 1394 )
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل متابولیسم جو جوانهزده در جوجههای گوشتی
ص. 8-1
موسی الرضا راسته
،
بهروز دستار
*
چکیده
(4216 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4968 دریافت)
تاثیر 1 و 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی پودر شده پنیر باد (Withania Coagulans) بر عملکرد و استحکام استخوان درشت نی جوجههای نر گوشتی
ص. 18-9
سید جواد حسینی
*
،
حسن کرمانشاهی
،
حسن نصیری مقدم
،
ابوالقاسم نبی پور
،
احمد حسن آبادی
چکیده
(3455 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2134 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و برخی فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار
ص. 27-19
زهرا سروش
،
سمیه سالاری
*
،
محسن ساری
،
جمال فیاضی
،
صالح طباطبایی
چکیده
(3943 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3340 دریافت)
تاثیر پودر فلفل سیاه، سیر و زردچوبه بر عملکرد و تیترآنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل جوجههای گوشتی سویه کاب (جنس نر)
ص. 34-28
بهروز آقایاری فر
*
،
نیما ایلا
،
بهزاد همتی
،
محمدحسین نعمتی
چکیده
(6164 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(83972 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
ص. 43-35
محمد مرادی
*
،
شهریار مقصودلو
،
فرامرز رستمی
،
یوسف مصطفی لو
چکیده
(3122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1861 دریافت)
پاسخ ایمنی هومورال و سلولی جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی به ویتامین E و کوآنزیم Q10
ص. 50-44
محمد حسین نعمتی
*
،
محمدحسین شهیر
،
محمدطاهر هرکی نژاد
،
هوشنگ لطف الهیان
چکیده
(3164 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3444 دریافت)
تاثیر عصاره الکلی استویا (Stevia rebaudiana) بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال جوجههای گوشتی
ص. 59-51
زهرا بشارتی
،
مهرداد محمدی
*
،
محمد روستایی علی مهر
،
یوسف حمید اوغلی
چکیده
(3196 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1413 دریافت)
مقایسه اولین فایتاز ایرانی با نوع مشابه وارداتی بر عملکرد، فراسنجههای خون و قابلیت هضم در جوجه گوشتی نر تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر
ص. 70-60
کریم سعیدی اول نوقابی
*
،
احمد حسن آبادی
،
حسن نصیری مقدم
،
خشایار پورنیا
چکیده
(3392 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1351 دریافت)
تاثیر موننسین، اسانس آویشن و دارچین بر قابلیت هضم مواد مغذی، تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام برخی مواد خوراکی و متابولیتهای پلاسمای گاوهای نر هلشتاین
ص. 82-71
بهزاد خرمی
*
،
سید علیرضا وکیلی
،
محسن دانش مسگران
چکیده
(4066 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1970 دریافت)
تاثیر مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری ماده خشک، الیاف نامحلول در شوینده خنثی و پروتئین خام شبدر برسیم در شکمبه
ص. 91-83
سبحان گلچین گله دونی
*
،
اسدالله تیموری
چکیده
(2869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1847 دریافت)
تعیین کیفیت علوفهای شوران (Salsola vermicolata) و سیاه شور (Suaeda fruticosa) منطقه سیستان در مراحل فنولوژیک مختلف
ص. 101-92
هوشنگ اکبریان
،
مصطفی یوسف الهی
*
چکیده
(3928 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2024 دریافت)
تاثیر تغذیه دانه جو کامل و پرک شده همراه با دو منبع پروتئین کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجههای شکمبهای در گوسفند نژاد مهربان
ص. 107-102
سلمان افشار
*
،
مهدی کاظمی بن چناری
،
حمیدرضا فردوسی
چکیده
(4651 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8608 دریافت)
آنالیز ژنتیکی صفات افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفند مغانی
ص. 119-108
نوید قوی حسین زاده
*
چکیده
(3807 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2330 دریافت)
مطالعه ارتباط چند شکلی اگزون 7 ژن بتالاکتوگلوبولین با صفات تولید شیر در بز نژاد مهابادی به روش PCR-SSCP
ص. 125-120
لیلا قره داغی
*
،
مصطفی صادقی
،
حسین مرادی شهر بابک
،
مهدی گنج خانلو
چکیده
(3285 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1082 دریافت)
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان استان گیلان
ص. 132-126
مریم زنده دل دلیر حقیقت
،
عبدالاحد شادپرور
*
،
محمد گلشنی
،
محمد ناصرانی
چکیده
(3298 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1170 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS