تاثیر جایگزینی کنجاله سویا با پودر بقایای کشتارگاه طیور بر مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای میش های شیری دالاق
تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله جوانه ذرت در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، رفتار فعالیت جویدن و فراسنجههای خونی برههای پرواری
بررسی استفاده از گیاهان مورد و کنوکارپوس بر گوارشپذیری، ظرفیت آنتیاکسیدانتی، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش خرگوش
تأثیر فرآیند اتوکلاو کردن بر میکروارگانیسمهای بیماریزا، ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنزیمهای مختلف و غلظت عناصر معدنی مایع شکمبه فرآوری شده
مقایسه عملکرد تولید، ویژگی های لاشه و تخم، ویژگی های تخمگذاری و جوجه درآوری سه واریته سفید، خاکستری و قهوه ای بلدرچین ژاپنی
تأثیر مکمل های پروپیونات کروم و اسید آلفا لیپوئیک بر بیان نسبی ژنهای درگیر در روند التهاب در بافت طحال جوجه گوشتی
تاثیر سطوح مختلف اسید آمینه والین قابل هضم در جیرههایی با پروتئین کم، برعملکرد، ویژگیهای لاشه و بافت شناسی کبد و مگنوم در بلدرچینهای در حال رشد
تاثیر تزریق درون تخم مرغی ال-کارنیتین و بتائین بر قابلیت جوجه درآوری، غلظت متابولیت های خون، ویژگی های لاشه و بیان برخی از ژن های مرتبط با رشد و نمو در جوجه های گوشتی یک روزه