اثرات استفاده از پروبیوتیک و پودر آویشن بر عملکرد، صفات لاشه و شاخصهای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای معمول و کم پروتئین
                        
                        
                        
                        
                        تأثیر سطوح مختلف مازاد تغذیه ای ویتامین D3 و اسید گوانیدینو استیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی شاخص های فیزیولوژیکی و رفتار جوجههای گوشتی متأثر از تنش اسیدوز لاکتیک
                        
                        
                        
                        
                        ارزیابی اثرات افزودن آنزیم و پروبیوتیک در جیره حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر  عملکرد، ترکیب لاشه و بهبود انرژی ویژه در جوجه های گوشتی با جیره بر پایه گندم-کنجاله سویا
                        
                        
                        
                        
                        تأثیر افزودن سطوح مختلف اسیدآمینه  والین در جیره های غذایی کم پروتئین بر عملکرد، شاخص های بیوشیمیایی خون و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی سویه راس-308 در دوره رشد
                        
                        
                        
                        
                        اثرات افزودن پریبیوتیک مایع و آنتیبیوتیک بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، فراسنجه-های خونی و عملکرد سیستم ایمنی مرغهای تخمگذار در دوره پس از تولک
                        
                        
                        
                        
                        تأثیر کاهش پروتئین جیره و افزودن عصاره گیاه دارویی نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی جوجههای گوشتی
                        
                        
                        
                        
                        تأثیر گیاه دارویی کاکوتی  (Ziziphora tenuior) بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی، سیستم ایمنی، باکتری های مدفوع و جمعیت نماتد میش
                        
                        
                        
                        
                        تأثیر فرآوری ذرت سیلوشده با قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز در شرایط برونتنی
                        
                        
                        
                        
                        بهبود ارزش تغذیهای برگ کنار (Ziziphus Spina-Christi) با استفاده از باکتریهای تجزیه کننده تانن جدا شده از شکمبه
                        
                        
                        
                        
                        تأثیر جایگزین شیر ایرانی و خارجی بر عملکرد، فراسنجههای خونی، خصوصیات اندامهای داخلی لاشه و توسعه شکمبه برهها در زمان از شیرگیری
                        
                        
                        
                        
                        ارزیابی عملکرد بتا آدرنرژیک آگونیست تئوفیلین در کاهش التهاب بر متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ تخمگذار در اواخر دوره تولید
                        
                        
                        
                        
                        چند شکلی های تک نوکلئوتیدی ژن کاندیدای گیرنده دوپامین تیپ 3 (DOP3) مرتبط با رفتارهای مقاومت بر علیه جرب واروا در زنبورعسل
                        
                        
                        
                        
                        مقایسه آلگوریتم های آموزشی شبکه عصبی مصنوعی در برآورد وزن گوسفندان کردی با استفاده از خصوصیات تصاویر دیجیتال
                        
                        
                        
                        
                        شناسایی تفاوتهای ژنتیکی بین گاوهای نژاد هلشتاین و آمیخته های بومی شمال غرب ایران با استفاده از اطلاعات ژنومی