پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
یکشنبه 17 اسفند 1399
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله Q1
ضریب تاثیر سال 1396 (IF: 0.318)
رتبه ارزیابی سال ۹۸ (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
تبعیت از قوانین COPE
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
دوره 4، شماره 7 - ( بهار وتابستان 1392 )
انتخاب واگرا برای کاهش و افزایش وزن تخم و سن بلوغ جنسی در بلدرچین ژاپنی
ص. 1-14
هما اعرابی
*
،
محمد مرادی شهر بابک
،
اردشیر نجاتی جوارمی
چکیده
(3251 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1293 دریافت)
اثر سطوح مختلف عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری
ص. 15-34
محمد کاظمی فرد
*
،
حسن کرمانشاهی
،
منصور رضایی
چکیده
(3593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1186 دریافت)
اثر استفاده از روغن ماهی، روغن سویا، روغن نخل و یا مکمل CLA بر صفات تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیچهای جوجههای گوشتی
ص. 35-46
بهمن نوید شاد
*
چکیده
(3902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11113 دریافت)
اثرات اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای عملآوری شده روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی جیره در گوسفند زل
ص. 47-61
سبحان گلچین گله دونی
*
،
اسد ا. . تیموری یانسری
،
حبیب تقوی کرگان
چکیده
(3593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(997 دریافت)
تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تأثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار
ص. 62-77
سیروس نوروزی
*
،
اکبر یعقوبفر
،
مهرداد شکرپور
،
علیرضا صفامهر
چکیده
(3858 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1706 دریافت)
تأثیر افزودن اسانس آویشن، لیمو، نعناع و زنیان در جیره جوجههای گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت
ص. 78-91
فرهاد صمدیان
*
،
آرمین توحیدی
،
سعید زینالدینی
،
محمد امیر کریمی ترشیزی
،
زربخت انصاری پیراسرایی
،
پدرام غلامزاده
،
محسن تقی زاده
چکیده
(4454 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3318 دریافت)
بررسی اثر پسروی ناشی از هم خونی بر صفات رشد در گوسفند بلوچی
ص. 92-105
همایون فرهنگ فر
*
،
قاسم متقی نیا
چکیده
(2619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2035 دریافت)
مقایسه ترکیبات بیوشیمیایی سرم خون و مایع فولیکولی تخمدان در فولیکولهای با اندازههای متفاوت در گاوهای شیری
ص. 106-123
شمشاد قجقی
*
،
فیروز صمدی
،
سعید حسنی
چکیده
(4214 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2190 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبهدانه بر ترکیب شیر و فراسنجههای خونی میشهای زل
ص. 124-133
یوسف جعفری آهنگری
*
،
ستار یاسینی
،
عبدالحکیم توغدری
چکیده
(3428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1086 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS