دوره 6، شماره 11 - ( بهار و تابستان 1394 )                   جلد 6 شماره 11 صفحات 43-35 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Moradi M, Maghsoudlou S, Rostami F, Mostafalou Y. (2015). Effects of Different Levels of Substitution of Extruded Soybean with Soybean Meal and Vitamin E Supplementation on Performance and Carcass Characteristics of Broiler Chicks. Res Anim Prod. 6(11), 35-43.
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-494-fa.html
مرادی محمد، مقصودلو شهریار، رستمی فرامرز، مصطفی لو یوسف. تاثیر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی پژوهشهاي توليدات دامي 1394; 6 (11) :43-35

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-494-fa.html


1- دانشگاه گنبد کاووس
چکیده:   (4471 مشاهده)
به­منظور مطالعه تاثیر سطوح مختلف جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامین E بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه­های گوشتی، آزمایشی روی264 قطعه جوجه­گوشتی سویه تجاری کاب 500 به انجام رسید. این تحقیق به­صورت آزمایشات فاکتوریل 2×4 با 8 تیمار و 3 تکرار و 11 قطعه جوجه­ گوشتی در هر تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی اجرا شد. تیمارهای آزمایشی به­صورت چهار سطح جایگزینی دانه اکسترود شده سویا (صفر، 25، 50 و 75 درصد) با کنجاله سویا و دو سطح مکمل ویتامین E (42 و 75 واحد بین­المللی درکیلوگرم جیره) بودند. نتایج نشان داد که اثرات سطوح مختلف­ جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا بر صفات مربوط به عملکرد مانند مصرف خوراک، افزایش­ وزن (35 روزگی)، ضریب تبدیل غذایی و برخی­خصوصیات لاشه (درصد وزن سینه، ران و کبد) معنی­دار نبود (05/0<P). اثرات متقابل جایگزینی دانه اکسترود شده سویا و ویتامین E بر افزایش وزن در42 روزگی معنی­دار بود (05/0>P). همچنین اثر جایگزینی دانه کامل سویا با کنجاله­ سویا بر وزن پانکراس معنی­دار بود (05/0>P) به­طوریکه با افزایش سطح جایگزینی، وزن پانکراس افزایش یافت. اثر ویتامین E بر تمام صفات مربوط به عملکرد معنی­دار (05/0>P) ولی بر هیچ ­یک از صفات مربوط به لاشه معنی­دار نبود (05/0<P).
متن کامل [PDF 410 kb]   (2484 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/4/22 | پذیرش: 1394/4/22

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb