پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
یکشنبه 5 اسفند 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
دوره 4، شماره 8 - ( پاییز و زمستان 1392 )
تأثیر سطوح مختلف پروتئین در دوره رشد و تخمگذاری بر عملکرد و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی
ص. 11-1
بهروز دستار
*
،
ماشاالله رحیمی رتکی
،
هادی غلامی
چکیده
(5263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1666 دریافت)
تاثیر تراکم پروتئین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر عملکرد، رشد و نمو دستگاه گوارش، ترکیبات بدن، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
ص. 23-12
سهیل یوسفی
*
،
منصور رضائی
،
زربخت انصاری پیرسرائی
چکیده
(5363 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2929 دریافت)
تاثیر میزان هضم منابع نشاستهای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی
ص. 34-24
منصور نادری جبدرقی
،
رسول پیر محمدی
*
چکیده
(4861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2727 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد و ویژگی های لاشه بره های نر آمیخته
ص. 45-35
محمدعلی رمضانی
،
یدالله چاشنی دل
*
،
اسدالله تیموری یانسری
،
حمید دلدار
چکیده
(5316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6119 دریافت)
تأثیر پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای ایمنی جوجههای گوشتی
ص. 56-46
یوسف جعفری آهنگری
*
،
بهمن پریزادیان کاوان
،
مهدی حسینزاده
چکیده
(5457 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5419 دریافت)
اثر افزودن پروبیوتیک باکتریایی در شیر یا خوراک آغازین بر عملکرد رشد، وضعیت سلامت، فراسنجه های خونی و شکمبه ای گوساله های هلشتاین
ص. 69-57
محمد حسین آبادی
،
مهدی دهقان بنادکی
*
،
ابوالفضل زالی
چکیده
(6450 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7278 دریافت)
تعداد نورون های تولید کننده هورمون آزادکننده گونادوتروپین در ناحیه پیش بینایی هیپوتالاموس در گامه های چرخه فحلی میش
ص. 77-70
محمدرضا جعفرزاده شیرازی
،
امین تمدن
*
چکیده
(4513 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3177 دریافت)
شناسایی فرم های آللی حساس و مقاوم به بیماری اسکراپی در جایگاه ژنی پروتئین پرایون در گوسفندان نژاد ایران بلک و آرمان
ص. 90-78
نورالدین مرادی
*
،
قدرت رحیمی میانجی
،
حمید دلدار
چکیده
(4956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1726 دریافت)
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در مرغان بومی با استفاده از روش بیزی مبتنی بر نمونه گیری گیبس
ص. 99-91
امین یوسفی زنوز
*
،
صادق علیجانی
،
حسین محمدی
چکیده
(5654 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2511 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS