دوره 4، شماره 8 - ( پاییز و زمستان 1392 )                   جلد 4 شماره 8 صفحات 11-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Dastar B, Rahimi Ratki M, Gholami H. (2014). Effect of Dietary Protein Level During Grower and Layer Periods on the Performance and Egg Quality of Japanese Quail. Res Anim Prod. 4(8), 1-11.
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-283-fa.html
دستار بهروز، رحیمی رتکی ماشاالله، غلامی هادی. تأثیر سطوح مختلف پروتئین در دوره رشد و تخم‌گذاری بر عملکرد و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی پژوهشهاي توليدات دامي 1392; 4 (8) :11-1

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-283-fa.html


1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:   (5456 مشاهده)

این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین در دوره رشد (1 تا 35 روزگی) و تخم­گذاری (42 تا 77 روزگی) بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی انجام شد. برای این منظور 360 قطعه بلدرچین ژاپنی به چهار گروه تقسیم و تا 35 روزگی با یکی از جیره­های حاوی 20، 22، 24 و 26 درصد پروتئین تغذیه شدند. پس از 35 روزگی هر یک از این گروه­ها به سه زیر گروه تقسیم و تا پایان دوره تخم­گذاری با یکی از جیره­های حاوی 18، 20 و 22 درصد پروتئین تغذیه شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد بلدرچین­های ژاپنی که در دوره رشد با جیره حاوی 24 درصد پروتئین تغذیه شدند دارای کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی بودند که نسبت به جیره حاوی 22 درصد پروتئین معنی­دار بود. در دوره تخم­گذاری بلدرچین­های ژاپنی که با جیره حاوی 22 درصد پروتئین تغذیه شدند دارای وزن تخم بالاتری نسبت به گروه­های تغذیه شده با جیره­های حاوی 20 و 18 درصد پروتئین بودند. نتایج مربوط به کیفیت تخم نیز نشان داد رنگ زرده در بلدرچین­هایی که در دوره تخم­گذاری با جیره حاوی 18 درصد پروتئین تغذیه شدند به طور معنی­داری مطلوبتر از دو گروه دیگر بود.

متن کامل [PDF 354 kb]   (1703 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/11/20 | پذیرش: 1392/11/20

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb