پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 12 بهمن 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1398- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
دوره 4، شماره 8 - ( پاییز و زمستان 1392 )
تأثیر سطوح مختلف پروتئین در دوره رشد و تخمگذاری بر عملکرد و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی
ص. 11-1
بهروز دستار
*
،
ماشاالله رحیمی رتکی
،
هادی غلامی
چکیده
(4057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1307 دریافت)
تاثیر تراکم پروتئین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر عملکرد، رشد و نمو دستگاه گوارش، ترکیبات بدن، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
ص. 23-12
سهیل یوسفی
*
،
منصور رضائی
،
زربخت انصاری پیرسرائی
چکیده
(4055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2484 دریافت)
تاثیر میزان هضم منابع نشاستهای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی
ص. 34-24
منصور نادری جبدرقی
،
رسول پیر محمدی
*
چکیده
(3724 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2218 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد و ویژگی های لاشه بره های نر آمیخته
ص. 45-35
محمدعلی رمضانی
،
یدالله چاشنی دل
*
،
اسدالله تیموری یانسری
،
حمید دلدار
چکیده
(4159 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5125 دریافت)
تأثیر پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای ایمنی جوجههای گوشتی
ص. 56-46
یوسف جعفری آهنگری
*
،
بهمن پریزادیان کاوان
،
مهدی حسینزاده
چکیده
(4052 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4801 دریافت)
اثر افزودن پروبیوتیک باکتریایی در شیر یا خوراک آغازین بر عملکرد رشد، وضعیت سلامت، فراسنجه های خونی و شکمبه ای گوساله های هلشتاین
ص. 69-57
محمد حسین آبادی
،
مهدی دهقان بنادکی
*
،
ابوالفضل زالی
چکیده
(4551 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6592 دریافت)
تعداد نورون های تولید کننده هورمون آزادکننده گونادوتروپین در ناحیه پیش بینایی هیپوتالاموس در گامه های چرخه فحلی میش
ص. 77-70
محمدرضا جعفرزاده شیرازی
،
امین تمدن
*
چکیده
(3404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2711 دریافت)
شناسایی فرم های آللی حساس و مقاوم به بیماری اسکراپی در جایگاه ژنی پروتئین پرایون در گوسفندان نژاد ایران بلک و آرمان
ص. 90-78
نورالدین مرادی
*
،
قدرت رحیمی میانجی
،
حمید دلدار
چکیده
(3484 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1278 دریافت)
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در مرغان بومی با استفاده از روش بیزی مبتنی بر نمونه گیری گیبس
ص. 99-91
امین یوسفی زنوز
*
،
صادق علیجانی
،
حسین محمدی
چکیده
(4276 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2066 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS