دوره 8، شماره 16 - ( تابستان 1396 )                   جلد 8 شماره 16 صفحات 120-111 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

(2017). Determination of Solubility and Potential of Acid Production of some Feedstuffs and Investigation of their In Vitro Fermentation in Natural and Induced Acidosis Conditions. Res Anim Prod. 8(16), 111-120. doi:10.29252/rap.8.16.111
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-811-fa.html
یلچی طاهر، تیموری یانسری اسدالله، رضایی منصور، چاشنی دل یداله. تعیین قابلیت انحلال و توانایی تولید اسید برخی مواد خوراکی و بررسی تخمیر برون تنی آنها در شرایط طبیعی و اسیدوز القاء شده پژوهشهاي توليدات دامي 1396; 8 (16) :120-111 10.29252/rap.8.16.111

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-811-fa.html


چکیده:   (4447 مشاهده)
این پژوهش به­منظور تعیین قابلیت انحلال و تولید اسید برخی مواد خوراکی در شرایط تخمیری مختلف انجام شد. قابلیت انحلال در دمای 39 درجه سانتی­گراد و در مدت 24 ساعت و توانایی تولید اسید با افزودن کربنات کلسیم به محیط کشت صاف شده حاصل از تخمیر تعیین شد. تخمیر 6 ساعته مواد خوراکی در سرنگ­های ویژه تولید گاز در دو شرایط طبیعی و اسیدوز القاء شده انجام شد. میانگین قابلیت انحلال ماده خشک و توانایی تولید اسید برای کل مواد خوراکی به ترتیب 1/316 گرم در کیلوگرم و 72/11 میلی­گرم کلسیم در هر گرم بود. بهترین مدل رگرسیونی برای برآورد توانایی تولید اسید برای کل مواد خوراکی با مقادیر کربوهیدرات­های غیرالیافی (91/0 R2 =) و برای گروه­های مواد خوراکی غنی از کربوهیدرات­های غیرالیافی و غنی از پروتئین خام با قابلیت انحلال ماده آلی در ماده خشک (83/0 R2 =) به­دست آمد. در شرایط تخمیر طبیعی بین مقدار pH و تولید گاز همبستگی زیادی (91/0-r = ) وجود داشت. بیشترین مقدار pH در تخمیر طبیعی 6 ساعته مربوط به پوسته خارجی برنج و کاه گندم و کمترین مقدار مربوط به ملاس نیشکر و تفاله مرکبات بود. پوسته خارجی برنج، کاه گندم، یونجه، سیلاژ ذرت و تفاله چغندرقند مقاومت بیشتری را در شرایط اسیدوز القاء شده نسبت به سایر مواد خوراکی نشان دادند. نتایج نشان داد که از قابلیت انحلال و محتوای کربوهیدرات­های غیرالیافی می­توان در ایجاد مدل­های برآورد توانایی تولید اسید مواد خوراکی استفاده نمود. همچنین امکان تعیین ویژگی­های تخمیری تعدادی از مواد خوراکی معمول و محصولات فرعی یا کمتر شناخته شده از نظر تولید اسید و گاز با روش­های غربال­گری ارائه شده در مدت زمان کوتاه میسر است.
 
متن کامل [PDF 1031 kb]   (2085 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/8/8 | پذیرش: 1396/8/8

فهرست منابع
1. Association of Official Analytical Chemists. 2002. Official method of analysis. Vol.1. 17th Ed. AOAC, Arlington, VA. pp: 120-155.
2. Bampidis, V.A. and P.H. Robinson. 2006. Citrus by-products as ruminant feeds: A review. Animal Feed Science and Technology, 128: 175-217. [DOI:10.1016/j.anifeedsci.2005.12.002]
3. DesBordes, C.K. and J.G. Welch. 1984. Influence of specific gravity on rumination and passage of indigestible particles. Journal of Animal Science, 59: 470-475. [DOI:10.2527/jas1984.592470x]
4. D'Mello, J.P.F. 2000. Farm animal metabolism and nutrition. CABI Publishing, Wallingford, 438 pp.
5. Dijkstra, J., J.L. Ellis, E. Kebreab, A.B. Strathe, S. López, J. France and A. Bannink. 2012. Ruminal pH regulation and nutritional consequences of low pH. Animal Feed Science and Technology, 172: 22-33. [DOI:10.1016/j.anifeedsci.2011.12.005]
6. Donovan, J. 1997. Subacute acidosis is costing us millions. In: Laarman, A.H., Sugino, T. and Oba, M. (eds) Effects of starch content of calf starter on growth and rumen pH in Holstein calves during the weaning transition. Journal of Dairy Science, 95: 4478-4487. [DOI:10.3168/jds.2011-4822]
7. Fonseca, A.J.M., A.A. Dias-da-Silva and E.R. Ørskov. 1998. In sacco degradation characteristics as predictors of digestibility and voluntary intake of roughages by mature ewes. Animal Feed Science and Technology, 72(3): 205-219. [DOI:10.1016/S0377-8401(98)00121-7]
8. Garrett, E.F., M.N. Pereira, K.V. Nordlund, L.E. Armentano, W.J. Goodger and G.R. Oetzel. 1999. Diagnostic methods for the detection of subacute ruminal acidosis in dairy cows. Journal of Dairy Science, 82: 1170-1178. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(99)75340-3]
9. Giger-Reverdin, S. 2000. Characterisation of feedstuffs for ruminants using some physical parameters. Animal Feed Science and Technology, 86: 53-69. [DOI:10.1016/S0377-8401(00)00159-0]
10. Golchin-Gelehdooni, S., A. Teimori-Yanesari, and H. Taghavi kargan. 2013. The effects of alfalfa particle size and processed canola meal on physicochemical properties of ration in Zel sheep. Research on Animal Production, 4(7): 47-61(In Persian).
11. Gressley, T.F. 2014. Inflammatory responses to sub-acute ruminal acidosis. 25th Annual Florida Ruminant Nutrition Symposium Florida, pp: 28-39.
12. Jasaitis, D.K., J.E. Wohlt and J.L. Evans. 1987. Influence of feed ion content on buffering capacity of ruminant feedstuffs in vitro. Journal of Dairy Science, 70: 1391-1403. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(87)80161-3]
13. Kim, E.T., S.S. Lee, H.J. Kim, J.Y. Song, C.H. Kim and J.K. Ha. 2012. Effects of dietary potential acid production value on productivity in dairy cows. Asian-Australian Journal of Animal Science, 25: 653-658. [DOI:10.5713/ajas.2012.12020]
14. Kleen, J.L. and C. Cannizzo. 2012. Incidence, prevalence and impact of SARA in dairy herds. Animal Feed Science and Technology, 172: 4-8. [DOI:10.1016/j.anifeedsci.2011.12.003]
15. Krause, K.M. and G.R. Oetzel. 2006. Understanding and preventing subacute ruminal acidosis in dairy herds: A review. Animal Feed Science and Technology, 126: 215-236. [DOI:10.1016/j.anifeedsci.2005.08.004]
16. Kung, L., J.M. Lim, D.J. Hudson, J.M. Smith and R.D. Joerger. 2015. Chemical composition and nutritive value of corn silage harvested in the northeastern United States after Tropical Storm Irene. Journal of Dairy Science, 98: 2055-2062. [DOI:10.3168/jds.2014-8621]
17. Molero, R., M. Ibars, S. Calsamiglia, A. Ferret and R. Losa. 2004. Effects of a specific blend of essential oil compounds on dry matter and crude protein degradability in heifers fed diets with different forage to concentrate ratios. Animal Feed Science and Technology, 114: 91-104. [DOI:10.1016/j.anifeedsci.2003.11.011]
18. Naderi Jabadraghi, M. and R. Pirmohammadi. 2013. The effect of starchy source digestion on alfalfa hay digestibility by in vivo and in vitro methods. Research on Animal Production, 4(8): 24-34 (In Persian).
19. NRC. 2001. Nutrient requirements of dairy cattle. Seventh Revised Edition. The National Academies press. Washington, DC. USA, 363 pp.
20. Penner, G.B. 2014. Mechanisms of volatile fatty acid absorption and metabolism and maintenance of a stable rumen environment. 25th Annual Florida Ruminant Nutrition SymposiumFlorida, pp: 92-106.
21. Plaizier, J.C., D.O. Krause, G.N. Gozho and B.W. McBride. 2008. Subacute ruminal acidosis in dairy cows: The physiological causes, incidence and consequences. The Veterinary Journal, 176: 21-31. [DOI:10.1016/j.tvjl.2007.12.016]
22. Rustomo, B., O. AlZahal, N.E. Odongo, T.F. Duffield and B.W. McBride. 2006. Effects of rumen acid load from feed and forage particle size on ruminal pH and dry matter intake in the lactating dairy cow. Journal of Dairy Science, 89: 4758-4768. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(06)72525-5]
23. Van Soest, P.J. 1994. Nutritional ecology of the ruminant. 2nd edn. Cornell University Press, Ithaca, United States, 488 pp.
24. Van Soest, P.J., J.B. Robertson and B.A. Lewis. 1991. Methods for dietary neutral detergent fiber, and non-starch polysaccharides in relation to animal nutrition. Journal of Dairy Science, 74: 3583-3597. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(91)78551-2]
25. Vercoe, P.E., H.P.S. Makkar and A.C. Schlink. 2010. In Vitro screening of plant resources for extra-nutritional attributes in ruminants: nuclear and related methodologies. Springer Science + Business Media B.V., Dordrecht, Netherlands, 247 pp. [DOI:10.1007/978-90-481-3297-3]
26. Wadhwa, D., N.F.G. Beck, L.P. Borgida, M.S. Dhanoa and R.J. Dewhurst. 2001. Development of a Simple In Vitro Assay for Estimating Net Rumen Acid Load from Diet Ingredients. Journal of Dairy Science, 84: 1109-1117. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(01)74571-7]
27. Wattiaux, M.A., L.D. Satter and D.R. Mertens. 1993. Factors affecting volume and specific gravity measurements of neutral detergent fiber and forage particles. Journal of Dairy Science, 76: 1978-1988. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(93)77531-1]
28. Zebeli, Q. and B.U. Metzler-Zebeli. 2012. Interplay between rumen digestive disorders and diet-induced inflammation in dairy cattle. Research in Veterinary Science, 93: 1099-1108. [DOI:10.1016/j.rvsc.2012.02.004]

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb