دوره 12، شماره 31 - ( بهار 1400 )                   جلد 12 شماره 31 صفحات 126-133 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mahmoodi M, Khodaei-Motlagh M, Ghasemi H, Farahani A. The survey of Tissue Properties in Testes, Ovaries and Intestines of Japanese Quail with Diets Containing Frankincense Powder and Its Essential Oil. rap. 2021; 12 (31) :126-133
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-1166-fa.html
محمودی مژگان، خدایی مطلق مهدی، قاسمی حسینعلی، خلت ابادی فراهانی امیرحسین. بررسی ویژگی های بافتی بیضه، تخمدان و روده بلدرچین ژاپنی با جیره دارای پودر و اسانس کندر. پژوهشهاي توليدات دامي. 1400; 12 (31) :126-133

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-1166-fa.html


دانشگاه اراک
چکیده:   (449 مشاهده)
 
   این پژوهش به­ منظور بررسی اثرات سطوح مختلف کندر بر رشد، هماتولوژی، ریخت ­شناسی روده و بافت­ شناسی بیضه و تخمدان در بلدرچین ژاپنی انجام پذیرفت. آزمایش با تعداد 450 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی در قالب کاملاً تصادفی با 6 تیمار و 5 تکرار (15 جوجه در هر تکرار) صورت پذیرفت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: جیره پایه فاقد هرگونه افزودنی (تیمار شاهد) و جیره پایه حاوی آنتی‌بیوتیک باسیتراسین (تیمار 2)، g/kg 1 پودر کندر (تیمار 3)، g/kg2 پودر کندر (تیمار 4)، mg/kg 20 اسانس کندر (تیمار 5) و یا mg/kg40 اسانس کندر (تیمار 6). نتایج نشان داد که تعداد گلبول سفید خون در تیمار 5 نسبت به تیمار 2 و 4 افزایش معنی‎ داری نشان داد (0/05>p )p). همچنین بافت هم بند داخلی در بیضه ) در  تیمار 6 نسبت به تیمار 4 افزایش معنی‌داری نشان داد (0/05>p ). در مقابل هیچ اثر معنی­ داری از پودر یا اسانس کندر روی عملکرد رشد، هماتولوژی و فراسنجه­ های مورفولوژی روده، تخمدان و بیضه در مقایسه با گروه شاهد مشاهده نشد (0/05p). به عنوان نتیجه­ گیری، استفاده از پودر یا اسانس کندر در جیره بلدرچین ژاپنی مقدار گلبول سفید را افزایش داد اما سایر فراسنجه­ ها را تغییر نداد.
متن کامل [PDF 1445 kb]   (37 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فیزیولوژی
دریافت: 1399/10/7 | ویرایش نهایی: 1400/3/25 | پذیرش: 1399/12/11 | انتشار: 1400/3/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2021 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production(Scientific and Research)

Designed & Developed by : Yektaweb