پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
یکشنبه 17 اسفند 1399
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله Q1
ضریب تاثیر سال 1396 (IF: 0.318)
رتبه ارزیابی سال ۹۸ (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
تبعیت از قوانین COPE
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
دوره 4، شماره 8 - ( پاییز و زمستان 1392 )
تأثیر سطوح مختلف پروتئین در دوره رشد و تخمگذاری بر عملکرد و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی
ص. 1-11
بهروز دستار
*
،
ماشاالله رحیمی رتکی
،
هادی غلامی
چکیده
(2804 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1058 دریافت)
تاثیر تراکم پروتئین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر عملکرد، رشد و نمو دستگاه گوارش، ترکیبات بدن، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
ص. 12-23
سهیل یوسفی
*
،
منصور رضائی
،
زربخت انصاری پیرسرائی
چکیده
(3079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1860 دریافت)
تاثیر میزان هضم منابع نشاستهای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی
ص. 24-34
منصور نادری جبدرقی
،
رسول پیر محمدی
*
چکیده
(2850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1778 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد و ویژگی های لاشه بره های نر آمیخته
ص. 35-45
محمدعلی رمضانی
،
یدالله چاشنی دل
*
،
اسدالله تیموری یانسری
،
حمید دلدار
چکیده
(3179 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3894 دریافت)
تأثیر پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجههای ایمنی جوجههای گوشتی
ص. 46-56
یوسف جعفری آهنگری
*
،
بهمن پریزادیان کاوان
،
مهدی حسینزاده
چکیده
(2857 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4201 دریافت)
اثر افزودن پروبیوتیک باکتریایی در شیر یا خوراک آغازین بر عملکرد رشد، وضعیت سلامت، فراسنجه های خونی و شکمبه ای گوساله های هلشتاین
ص. 57-69
محمد حسین آبادی
،
مهدی دهقان بنادکی
*
،
ابوالفضل زالی
چکیده
(3184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5787 دریافت)
تعداد نورون های تولید کننده هورمون آزادکننده گونادوتروپین در ناحیه پیش بینایی هیپوتالاموس در گامه های چرخه فحلی میش
ص. 70-77
محمدرضا جعفرزاده شیرازی
،
امین تمدن
*
چکیده
(2525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2104 دریافت)
شناسایی فرم های آللی حساس و مقاوم به بیماری اسکراپی در جایگاه ژنی پروتئین پرایون در گوسفندان نژاد ایران بلک و آرمان
ص. 78-90
نورالدین مرادی
*
،
قدرت رحیمی میانجی
،
حمید دلدار
چکیده
(2525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1025 دریافت)
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در مرغان بومی با استفاده از روش بیزی مبتنی بر نمونه گیری گیبس
ص. 91-99
امین یوسفی زنوز
*
،
صادق علیجانی
،
حسین محمدی
چکیده
(3077 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1764 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS