پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 18 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
دوره 1، شماره 1 - ( 2-1389 )
برآورد پارامتر های ژنتیکی و فنوتیپی صفات اقتصادی در بز مرخز
ص. 15-1
محمدباقر زندی باغچه مریم
*
،
محمد مرادی شهربابک
،
سید رضا میرایی آشتیانی
،
امیر رشیدی
،
محمد شیخ احمدی
چکیده
(9302 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1798 دریافت)
تأثیر فیتاز میکروبی بر عملکرد، کیفیت لاشه و محتوی فسفر و کلسیم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
ص. 28-16
ابوذر موسوی
*
،
منصور رضایی
،
فریدون نیک نفس
،
بهرام شهره
چکیده
(9654 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2225 دریافت)
تأثیر شاخص انتخاب در لاینهای والد بر مقاومت آمیختههای کرم ابریشم به ویروس پلیهیدروسیس هستهای
ص. 41-29
پدرام پوراسمعیلی
،
مانی غنی پور
،
سید ضیاءالدین میر حسینی
،
علیرضا صیداوی
*
چکیده
(8040 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1803 دریافت)
برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم گوسفند قره گل در استان فارس
ص. 54-42
رضا زحمتکش
*
،
سید حسن حافظیان
چکیده
(7079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1675 دریافت)
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی
ص. 70-55
محمدرضا شریفی
*
،
محمود شمس شرق
،
بهروز دستار
،
سعید حسنی
چکیده
(7897 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2287 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف گلیسرول بر ویژگیهای منی قوچ دالاق در شرایط قبل و پس از انجماد
ص. 84-71
مهناز احمدی همدانی
*
،
یوسف جعفری آهنگری
،
یحیی حسن پور
چکیده
(6648 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1630 دریافت)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر درصد رطوبت، چربی و ویژگیهای حسی گوشت در جوجههای گوشتی
ص. 102-85
میثم علی پور
*
،
بهمن نوید شاد
،
مسعود ادیب مرادی
،
رضا سید شریفی
چکیده
(7171 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2164 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS