دوره 11، شماره 27 - ( بهار 1399 )                   جلد 11 شماره 27 صفحات 34-27 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

khorsand H, ghalamkari H R, sanei A, rezaei R, akbari A. (2020). The Effect of Reducing Ration Protein Level Using Commercial Premixes on the Performance and Blood Parameters of Holstein Dairy Cows. rap. 11(27), 27-34. doi:10.29252/rap.11.27.27
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-1016-fa.html
خورسند هادی، قلمکاری حمید رضا، صانعی عباس، رضایی رسول، اکبری امیر. اثر کاهش سطح پروتئین جیره با استفاده از پیش مخلوط های تجاری بر عملکرد و فرا سنجه های خونی گاوهای شیری هلشتاین پژوهشهاي توليدات دامي 1399; 11 (27) :34-27 10.29252/rap.11.27.27

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-1016-fa.html


سپاهان دانه پارسیان
چکیده:   (2716 مشاهده)
     هدف از این آزمایش بررسی اثر پیش مخلوط­ های تجاری کنسانتره حاوی پروتئین­ های عبوری در جیره ­های کم پروتئین متوازن شده بر اساس آمینو اسیدها بر عملکرد و بازدهی نیتروژن گاوهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی بود. در این پژوهش از 24 رأس گاو شیرده هلشتاین سه شکم زایش با میانگین روزهای شیردهی 10±80 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 جیره آزمایشی و به ­مدت 46 روز استفاده شد. گاوها به­ طور تصادفی به یکی از سه جیره آزمایشی (حاوی 5/17، 5/16 و 5/15درصد پروتئین خام) اختصاص داده شدند. نسبت پروتئین تجزیه­ ناپذیر به پروتئین تجزیه ­پذیر در شکمبه در جیره­ های آزمایشی برابر با 37 به 63 درصد از پروتئین خام تنظیم شد. نتایج نشان­ داد که مصرف ماده خشک با کاهش سطح پروتئین خام جیره افزایش یافته به ­طوریکه تیمار 5/17 و 5/15 درصد پروتئین خام اختلاف معنی ­داری را نشان دادند (048/0P=).  گروه دریافت کننده جیره­ های حاوی 5/16 درصد پروتئین خام بیشترین شیر تصحیح شده بر اساس چربی 5/3 درصد (FCM) و شیر تصحیح شده بر اساس انرژی (ECM) را تولید کردند که نسبت به دو گروه دیگر تفاوت معنی­ داری را نشان ­داد (038/0P=). تنها تولید پروتئین (05/0P=) و بازده نیتروژن (03/0P=) شیر به­ طور معنی ­دار برای تیمار 5/16 درصد پروتئین خام نسبت به گروه کنترل بیشتر بود. این مطالعه نشان­ داد که کاهش سطح پروتئین خام در مقایسه با مقادیر توصیه ­شده NRC (2001) و تأمین نسبت بهینه آمینو اسیدهای محدود کننده می ­تواند ضمن حفظ تولید، بازدهی نیتروژن را افزایش دهد.
متن کامل [PDF 165 kb]   (1418 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تغذیه نشخوارکنندگان
دریافت: 1398/2/24 | ویرایش نهایی: 1399/2/23 | پذیرش: 1398/8/18 | انتشار: 1399/2/23

فهرست منابع
1. Batistel, F., J.M. Arroyo, A. Bellingeri, L. Wang, B. Saremi, C. Parys, and J.J. Loor. 2017.
2. Ethyl-cellulose rumen-protected methionine enhances performance during the periparturient period and early lactation in Holstein dairy cows. Journal of Dairy Science, 100(9): 7455-7467. [DOI:10.3168/jds.2017-12689]
3. Berthiaume, R., M.C. Thivierge, R.A. Patton, P. Dubreuil, M. Stevenson, B.W. McBride, and H. Lapierre. 2006. Effect of ruminally protected methionine on splanchnic metabolism of amino acids in lactating dairy cows. J.Dairy Sci, 89: 1621-1634. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(06)72229-9]
4. Beumer, I.H. 1991. Quality assurance as a tool to reduce losses in animal feed production. Advanced Feed Technology, 6: 6-23.
5. Broderick, G.A. 2006. Nutritional strategies to reduce crude protein in dairy diets, 21st Annual Southwest Nutrition and Management Conference February, 23-24.
6. Broderick, G.A., M.J. Stevenson, R.A. Patton, N.E. Lobos and J.J. Olmos Colmenero. 2005. Supplementing rumen-protected methionine to reduce dietary crude protein in dairy cows. Journal of Dairy Science, 88: 89-105.
7. Chouinard, P.Y., V. Girard and G.J. Brisson. 2007. Performance and profiles of milk fatty acids of cows fed full fat, heat‐treated soybeans using various processing methods. Journal of Dairy Science, 80(2): 334-342. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(97)75943-5]
8. Davidson, S., B.A. Hopkins, D.E. Diaz, S.M. Bolt, C. Brownie, V. Fellner and L.W. Whitlow. 2003. Effects of amounts and degradability of dietary protein on lactation, nitrogen utilization, and excretion in early lactation Holstein cows. Journal of Dairy Science, 86: 1681-1689. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(03)73754-0]
9. Frank, B. and C. Swesson. 2002. Relationship between content of crude protein in rations for dairy cows and milk yield, concentration of urea in milk and ammonia emissions. Journal of Dairy Science, 85: 1829-1838. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(02)74257-4]
10. Giallongo, F., A.N. Hristov, J. Oh, T. Frederick, H. Weeks, J. Werner, H. Lapierre, R.A. Patton, A. Gehman, and C. Parys. 2015. Effects of slow-release urea and rumen-protected methionine and histidine on performance of dairy cows. J. Dairy Sci, 98: 3292-3308. [DOI:10.3168/jds.2014-8791]
11. Groff, E.B. and Z. Wu. 2005. Milk production and nitrogen excretion of dairy cows fed different amounts of protein and varying of alfalfa and corn silage. Journal of Dairy Science, 88: 3619-3632. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(05)73047-2]
12. Gurung, K., S. Parnerkar, G.R. Patel, and D. Kumar. 2009. Effect of feeding bypass protein on growth and feed intake in buffalo heifer calves under field condition. In: Proceedings of Animal Nutrition Association World Conference, 14‐17 Feb. New Delhi Inida, 66 pp.
13. Ipharraguerre, I.R. and J.H. Clark. 2005. Varying protein and starch in the diet of dairy cows. II. Effects on performance and nitrogen utilization for milk production. Journal of Dairy Science, 88: 2556-2570. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(05)72932-5]
14. Kalscheur, K.F., R.L. Baldwin, B.P. Glenn and R.A. Kohn. 2006. Milk production of dairy cows fed differing concentrations of rumen-degraded protein. Journal of Dairy Science, 89: 249-259. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(06)72089-6]
15. Karimi-Daeini, H., M. Kazemi-Bonchenari, M. Khodaei-Motlagh, and M. H. Moradi. 2018. Effect of Increased Protein Level Supplied by Soybean Meal or Meat Meal on Performance, Blood Metabolites and Insulin and Liver Enzymes in Holstein Male Calves. Research on Animal production. 8(18): 100-106. [DOI:10.29252/rap.8.18.100]
16. Leonardi, C., M. Stevenson and L.E. Armentano. 2003. Effect of two levels of crude protein and methionine supplementation on performance of dairy cows. Journal of Dairy Science, 86: 4033-4042. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(03)74014-4]
17. Moradi M, Y. Chashnidel, A. Teimouri Yansari, and E. Dirandeh. 2018. Effects of Increasing Level of Metabolizable Energy and Protein on Feed Intake, Nutrient Digestibility, Performance and Blood Metabolites of Zell Pregnant Ewes at Late Gestation. Research on Animal production. 8(18): 100-106, 9 (22): 60-71 [DOI:10.29252/rap.9.22.60]
18. Mulligan, F.J., P. Dillon, J.J. Callan, M. Rath and F.P.O. Mara. 2004. Supplementary concentrate type affects nitrogen excretion of grazing dairy cows. Journal of Dairy Science, 87: 3451-3460. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(04)73480-3]
19. Nicols, J.R., D.J. Schingoethe, H.A. Moiga, M.J. Brouk and M.S. Piepenbrink. 1997. Evaluation of corn distillers' grains and ruminally protected lysine and methionine for lactating dairy caws. Journal of Dairy Science, 81: 482-491. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(98)75600-0]
20. NRC. 2001. Nutrient Requirements of Dairy Cattle. 7th ed. National Academy Press, Washington, DC.
21. Osorio, J.S., P. Ji, J.K. Drackley, D. Luchini and J.J. Loor. 2013. Supplemental Smartamine M or MetaSmart during the transition period benefits postpartal cow performance and blood neutrophil function. Journal of Dairy Science, 96: 6248-6263. [DOI:10.3168/jds.2012-5790]
22. Overton, T.R., L.S. Emmert and J.H. Clark. 1998. Effects of source of carbohydrate and protein and rumen protected methionine on performance of cows. Journal of Dairy Science, 81: 221-228. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(98)75569-9]
23. Patel, V.R., R.S. Gupta and V.R. Jani. 2001. Effect of feeding bypass protein on growth and feed intake in buffalo heifer calves under field condition. In: Proceedings of Animal Nutrition Association World Conference, New Delhi Inida and 21 pp.
24. Rakes, A.H., D.G. Davenport and G.R. Marshall. 1972. Feeding value of roasting soybeans for dairy cows. Journal of Dairy Science, 55: 529-531. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(72)85528-0]
25. SAS I. 2003. SAS user's guide. Release 9. 1. SAS Institute Inc, Cary, NC, USA.
26. Scott, T.A., D.K. Combs and R.R. Grummer. 2002. Effects of roasting, extrusion, and particle size on the feeding value of soybeans for dairy cows. Journal of Dairy Science, 74(8): 2555-2562. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(91)78433-6]
27. Schwab, C.G., C.K. Bozak, N.L. Whitehouse and M.M.A. Mesbah. 2005. Amino Acid Limitation and Flow to Duodenum at Four Stages of Lactation. 1. Sequence of Lysine and Methionine Limitation1, 2. Journal of Dairy Science, 75(12): 3486-3502. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(92)78125-9]
28. Sirohi, S.K., T.K. Walli and R.k. Mohanta. 2011. Comparative evaluation of raw and roasted soybean in lactating crossbred cows. Tropical Animal Health Production, 43: 725-731. [DOI:10.1007/s11250-010-9760-6]
29. Stella, A.V., R. Pratte, G. Valnegri, G. Soncini. 2007. Effect of administration of live saccharomyces ceresiae on milk production, milk composition, blood metabolites, and fecal flora in early lactating dairy goats. Small Ruminant Research, 67(1): 7-13. [DOI:10.1016/j.smallrumres.2005.08.024]
30. Weekes, T.L., P.H. Luimes and J.P. Cant. 2006. Responses to amino acid imbalances and deficiencies inlactating dairy cows. Journal of Dairy Science, 89: 2177-2187. [DOI:10.3168/jds.S0022-0302(06)72288-3]
31. Xin, H., S.M. Schaefer, Q.P. Liu, D. Axe and Q.X. Meng. 2010. Effects of polyurethane coated urea supplement on vitro ruminal fermentation, ammonia release dynamics and lacating performance of Holestain dairy cows fed a steam flaked corn based diet. Journal of Animal Science, 23: 491-500. [DOI:10.5713/ajas.2010.90153]
32. Yousefian, S., A. Teimouri Yansari and M. Ansari Piersraei. 2013. Investigating the nutritional effects of micronized soybean meal and comparing it with the supplementation of protected methionine on the performance of Zell mixed of fattening lambs. Journal of Animal Science Research. Summer 2013, 5(2): 13 (In Persian).

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb