@ARTICLE{Sharifi, author = {Sharifi, Mohammadreza and Shams Shargh, Mahmood and Dastar, Behrooz and Hasani, Saeed and }, title = {Effect of Different Levels of Dietary Protein and Synbiotic on Performance and Carcass Characteristics of Japanese Quail}, volume = {1}, number = {1}, abstract ={آزمایشی به منظور بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف پروتئین و سین‌بیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه با 720 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی یکروزه در 9 تیمار، 4 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار به مدت 42 روز در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت آرایش فاکتوریل 3×3 شامل 3 سطح پروتئین جیره (پروتئین متعادل (24 درصد) در کل دوره، کم پروتئین (08/22 درصد) در کل دوره و پروتئین متعادل در دوره آغازین-کم پروتئین در دوره رشد) و 3 سطح سین‌بیوتیک (صفر، توصیه شده و 150 درصد مقدار توصیه شده) انجام گرفت. کلیه جیره‌های آزمایشی به جز پروتئین دارای انرژی قابل سوخت و ساز یکسان و حاوی حداقل مقادیر مواد مغذی توصیه شده انجمن ملی تحقیقات (1994 NRC,) بودند. اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و سین‌بیوتیک تأثیر معنی‌داری بر افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و خوراک مصرفی بلدرچین‌ها در دوره‌های مختلف پرورش نداشت (05/0 P)، همچنین ضریب تبدیل غذایی و شاخص عملکرد کل دوره در تیمارهای با سطح پروتئین متعادل در دوره آغازین تفاوت معنی‌داری با سطح کم پروتئین داشتند (05/0>P)، ولی این اختلافات در دوره رشد مشاهده نشد. کاهش سطح پروتئین سبب بهبود نسبت راندمان پروتئین مصرفی (05/0>P) گردید، در حالی که سطوح مختلف سین‌بیوتیک تأثیری بر این پارامترها نداشت. اثرات اصلی و متقابل پروتئین و سین‌بیوتیک بر خصوصیات لاشه‌ معنی‌دار نبود. }, URL = {http://rap.sanru.ac.ir/article-1-157-fa.html}, eprint = {http://rap.sanru.ac.ir/article-1-157-fa.pdf}, journal = {Research on Animal Production}, doi = {}, year = {2010} }