%0 Journal Article %A Shabani, Akram %A Dastar, Behrouz %T Effect of Corn Gluten Feed Utilization on Performance and Carcass Characteristics of Broiler Chicks %J Research on Animal Production %V 2 %N 3 %U http://rap.sanru.ac.ir/article-1-139-fa.html %R %D 2011 %K Corn gluten feed, Performance, Broiler chick, %X این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی انجام شد. چهارصد قطعه جوجه گوشتی سویه تجاری کاب 500 تحت تاثیر چهار تیمار، شامل تیمار شاهد (فاقد خوراک گلوتن ذرت) و تیمارهای دارای 5، 15 و 20 درصد خوراک گلوتن ذرت در دوره آغازین و 10، 25 و 30 درصد خوراک گلوتن ذرت در دوره رشد قرار گرفتند. هر تیمار آزمایشی دارای 5 تکرار با 20 قطعه جوجه در هر تکرار بود. نتایج آزمایش نشان داد که استفاده از خوراک گلوتن ذرت تا سطح 20 درصد در دوره آغازین و سطح 30 درصد در دوره رشد تاثیر منفی بر وزن بدن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی جوجه‌های گوشتی نداشت. اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی شامل لاشه قابل مصرف، ران و سینه در بین تیمارهایی که دارای سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بود تفاوت معنی‌دار نداشت. نتایج این پژوهش نشان داد که می­توان از خوراک گلوتن ذرت تا 20 درصد در دوره آغازین و 30 درصد در دوره رشد بدون هیچ گونه تاثیر منفی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه­های گوشتی استفاده نمود. %> http://rap.sanru.ac.ir/article-1-139-fa.pdf %P 69-79 %& 69 %! %9 Research %L A-10-1-30 %+ Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources %G eng %@ 2251-8622 %[ 2011