پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 30 مهر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
دوره 4، شماره 7 - ( بهار وتابستان 1392 )
انتخاب واگرا برای کاهش و افزایش وزن تخم و سن بلوغ جنسی در بلدرچین ژاپنی
ص. 14-1
هما اعرابی
*
،
محمد مرادی شهر بابک
،
اردشیر نجاتی جوارمی
چکیده
(6106 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2062 دریافت)
اثر سطوح مختلف عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری
ص. 34-15
محمد کاظمی فرد
*
،
حسن کرمانشاهی
،
منصور رضایی
چکیده
(7503 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2063 دریافت)
اثر استفاده از روغن ماهی، روغن سویا، روغن نخل و یا مکمل CLA بر صفات تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیچهای جوجههای گوشتی
ص. 46-35
بهمن نوید شاد
*
چکیده
(7996 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12350 دریافت)
اثرات اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای عملآوری شده روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی جیره در گوسفند زل
ص. 61-47
سبحان گلچین گله دونی
*
،
اسد ا. . تیموری یانسری
،
حبیب تقوی کرگان
چکیده
(6461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1859 دریافت)
تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تأثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار
ص. 77-62
سیروس نوروزی
*
،
اکبر یعقوبفر
،
مهرداد شکرپور
،
علیرضا صفامهر
چکیده
(7113 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2968 دریافت)
تأثیر افزودن اسانس آویشن، لیمو، نعناع و زنیان در جیره جوجههای گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت
ص. 91-78
فرهاد صمدیان
*
،
آرمین توحیدی
،
سعید زینالدینی
،
محمد امیر کریمی ترشیزی
،
زربخت انصاری پیراسرایی
،
پدرام غلامزاده
،
محسن تقی زاده
چکیده
(8190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4418 دریافت)
بررسی اثر پسروی ناشی از هم خونی بر صفات رشد در گوسفند بلوچی
ص. 105-92
همایون فرهنگ فر
*
،
قاسم متقی نیا
چکیده
(5533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3153 دریافت)
مقایسه ترکیبات بیوشیمیایی سرم خون و مایع فولیکولی تخمدان در فولیکولهای با اندازههای متفاوت در گاوهای شیری
ص. 123-106
شمشاد قجقی
*
،
فیروز صمدی
،
سعید حسنی
چکیده
(7728 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3327 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبهدانه بر ترکیب شیر و فراسنجههای خونی میشهای زل
ص. 133-124
یوسف جعفری آهنگری
*
،
ستار یاسینی
،
عبدالحکیم توغدری
چکیده
(6604 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2182 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS