پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 4 خرداد 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1397- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
دوره 2، شماره 3 - ( 2-1390 )
تأثیر سیستم های متفاوت بیان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه در جیره های غذاییبر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
ص. 11-1
اکبر یعقوبفر
*
،
کیوان کرکودی
،
محمد دیبائیان
چکیده
(4733 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1473 دریافت)
بررسی عوامل محیطی مؤثر بر صفات رشد در گوسفند نژاد نائینی
ص. 22-12
مجتبی نجفی
*
،
قدرت ا. . رحیمی
،
زربخت انصاری
،
حسن بانه
،
زهره یوسفی
چکیده
(5303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1130 دریافت)
تاثیر بتاآگونیست زیلپاترول هیدروکلرید برعملکرد پروار، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در بزغاله های نر اخته شده مهابادی
ص. 35-23
علی هاتفی
*
،
ارمین توحیدی
،
ابوالفضل زالی
،
سعید زین الدینی
،
مهدی گنج خانلو
،
یاسر خلیفه لو
چکیده
(4696 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(857 دریافت)
تاثیر غنی سازی با اسید و اندازۀ ذرات بر فراسنجه های تجزیه پذیری کنجالۀ کلزا و علوفۀ خشک یونجه در شکمبه
ص. 48-36
سبحان گلچین گله دونی
*
،
اسدا. . تیموری یانسری
،
ایوب فرهادی
چکیده
(4096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1151 دریافت)
تاثیر اسید رتینوئیک بر بلوغ برون تنی تخمک های نابالغ کومولوس دار گوسفند
ص. 58-49
مرضیه خانی
*
،
حسین دقیقکیا
،
احمد زارع شحنه
،
صادق علیجانی
چکیده
(3805 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1288 دریافت)
تاثیر پودر سیر، پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر صفات تولیدی و هزینه تولید در جوجه های گوشتی
ص. 68-59
مهران نصرتی
*
،
حمید دلدار
،
بهمن نویدشاد
چکیده
(6070 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1437 دریافت)
تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
ص. 79-69
اکرم شبانی
*
،
بهروز دستار
چکیده
(5593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1690 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS